fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hakkımızda...

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Hakkımızda...

Yer
    Türkiye-
    Hobi
    Bahcesel

Bilgileri çok geniş manada kullanılıyor. Ben bu şekildeki bilgilendirmeden çok rahatsız oluyorum. İsimsiz imza olmaz, nereden yazdığınız ve meşguliyetinizi bildirmeniz bence seviyeli bir iletişim için gerekli.
  • Fidanligi.com

Cevap: Hakkımızda...

Sayın ebrar haklısınız. Veritabanına değiştirilsin diyerek bu bilgiler otomatik ekleniyor. Şimdiye kadar üyelerin kayıt olma prosedürlerini mümkün olduğunca hızlandırmak için az soru sorduk ve az bilgi istedik. Forum 1 yaşında, site 2 yılını doldurdu. Bu nedenle henüz forumdan bile bilgisi olmayan üyelerimiz bulunuyor. Onları bilgilendirme bilgi yazmadık. Nasıl olsa işi düşen buraya uğrayacaktır. Yukarıdaki aktarmış olduğunuz Türkiye ve bahçesel yazıları olmasa boş görünecektir. Seviyeli paylaşımın çözümü bence bu değil. doğrulama yapma şansımız olmadığı için herkesin yazdığına itibar etmek durumundayız. Seviyeli paylaşım isteyen zaten kendi bilgilerini doğru ve detaylı şekilde yazıyor.
    Sitemizde çalışma prensiplerimize uygun olmak şartıyla sorulan sorulara mümkün olduğunca cevap vermeye çalışıyoruz çünkü o soru başkalarının da sorusu olabilir.

İlerleyen zamanlarda tüm üyelerimizden profillerini güncellemeleri aksi taktirde foruma giriş yapamayacaklarını belirten bir sayfayla karşılarına çıkabiliriz ancak bu ne kadar doğru olur bilmiyorum? yorumlarınızı bekliyorum.

Comment

Sorularla ilgili olarak, soruları soran kişinin de nereden yazdığı ve ne ile meşgul olduğu önemli. Akdeniz bölgesi ile ilgili tarım takvimi farklıdır, karadeniz ile ilgili tarım takvimi farklıdır. Ziraata yakın meslek sahibi birisi ile daha uzak meslek sahibine anlatım ve açıklama da farklılık arzetmektedir. Ben bu açılardan, bilgilendirmenin yetersiz olduğunu düşünüyorum.

Comment

Haklısınız. Ancak şimdiye kadar yer ve detay bilgilerini sorup cevap verme yöntemini tercih ettim. Tabiki üyelerimizi tanıyıp yerlerini bilerek cevaplamak en doğrusu ve en idealidir. İlerleyen günlerde bunun için bir bilgilendirme yapmam kimseyi rahatsız etmez umarım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Comment

Working...
        X