fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İş İlanları

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• İş İlanları

Sn.site yöneticileri tarım ve hayvancılık konusunda mail adresime bana gelen eleman arama mailllerini ilansel bölümünde yayınlamamın bir sakıncası varmı acaba diye öncelikle sormak istedim.mail adresime sık sık bu tip ilanlar gelmekte.bu tip mail ilanlarını herhangi bir karşılık beklemeden belki iş arayan bir arkadaşımıza veya forum kullanıcısına faydam olacağı düşüncesi ile öncelikle sizlerden bilgi almak istedim.
  • Fidanligi.com

Cevap: iş ilanları

Sayın xpress, içtenlik ve samimiyetinizi anlıyorum. Güncelliğini çok çabuk kaybedecek olan ilanların sistemimizde uzun süre kalması hem sizin için hem bizim için sorun oluşturacağı kanaatindeyim. Eğer yönetebileceğinizi düşünüyorsanız bu mümkün. Her üyenin 25 adet ücretsiz ilan yayınlama hakkı bulunuyor. Ancak bu ilanlar sizin tarafınızdan yayınlanacağı için iş bulmuş bir kişinin ilanlarını da iş bulduktan sonra sizin sistemden kaldırmanız gerekir ki aksi taktirde hem iş arayan, hem siz, hemde yönetim olarak bizler boşuna vakit harcamak durumunda kalacağız. Takip edebilirim diyorsanız istediğinizi yapmakta serbestsiniz. Saygılarımla

Comment

Cevap: iş ilanları

manta yetiştiriciliği konusunda deneyimli bay bayan eleman aranıyor.. irtibat tel. 0532 253 63 63

Comment

Working...
      X