Sn.site yöneticileri Ziraat Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen eğitim ve seminerler hakkında bilgi verecek konular açmak istiyorum fakat hangi bölüme açacağım hakkında emin değilim.bu tip konuları açmamda bir sakınca varmı acaba?eğer sakınca yoksa hangi bölüme açmamı önerirsiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ZMO'nın düzenlediği eğitim ve seminerler
Collapse
X
-
Cevap: ZMO'nın düzenlediği eğitim ve seminerler
BİLGİSAYAR DESTEKLİ ARAZİ TOPLULAŞTIRMASI PROJELEME KURSU - BURSA - 18 - 30 MAYIS 2009
BİLGİSAYAR DESTEKLİ ARAZİ TOPLULAŞTIRMASI PROJELEME KURSU
Arazi toplulaştırması ihalesini alan firmaların acil teknik eleman ihtiyacını karşılamak üzere
Adı: Bilgisayar Destekli Arazi Toplulaştırması Projeleme Kursu
Amacı: Arazi Toplulaştırması Projelemelerinin Bilgisayar Ortamında Yapılması
Tarihi: 18-30 Mayıs 2009
Düzenleyen: Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi
Süresi: 10 gün
Katılım Koşulları:
· Ziraat Fakültelerinin, Kültürteknik; Tarımsal Yapılar ve Sulama; Toprak Bölümleri ile Tarım Teknolojisi Programının Tarımsal Yapılar ve Sulama Alt Programından mezun olmak veya diğer bölümlerden mezun olup da en az 2 yıl süre ile kamu ve özel sektörde Arazi Toplulaştırması Projelemesi konusunda çalıştığını belgelemiş olmak.
· ODA‘mızın üyesi olmak ve aidat borcu bulunmamak.
· 2 Adet Vesikalık Resim
· Nüfus Cüzdan Fotokopisi
· Diploma Fotokopisi
Eğitim Ücreti: 600.-TL. dir. Garanti Bankası Bonus Kredi kartına 3 taksit imkanı Diğer kartlara tek çekim yapılmaktadır. Şubeden yapılacak ödemeler de geçerlidir.
Ziraat Bankası Fevzi Çakmak Şubesi şube kodu:947 Hesap No:88 75 844 - 5001(oda sicil no, adı soyadı ve hangi kurs için yatırıldığı açıklama kısmına mutlaka belirtilmelidir)
Kurs 20 kişi ile sınırlıdır.
BAŞVURU: TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI BURSA ŞUBESİ-
Oğuz Kağan Metiner 0532 604 66 41
TELEFON: 0 (224) -221 35 80 TEL-FAX: 0 (224) 223 45 68
-
BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ REÇETELİ SATIŞ EĞİTİMİ
12 Şubat 2009 gün, 27139 sayılı Resmi Gazete‘de yayımlanarak yürürlüğe giren "Bitki Koruma Ürünlerinin Reçeteli Satış Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" hükümleri uyarınca, Ziraat Mühendisleri Odası Genel Merkezi‘nce, 1-5 Haziran 2009 tarihleri arasında, Ankara‘da, 5 gün süreli, 40 saatlik Bitki Koruma Ürünleri Reçeteli Satış Eğitimi düzenlenmiştir.
Eğitim sonunda (6 Haziran 2009) Ankara Tarım İl Müdürlüğü Bitki Koruma Şube Müdürü‘nün gözlemciliğinde, eğiticiler tarafından hazırlanan sorular üzerinden sınav yapılacak; sınav sonrasında yapılan değerlendirmede 60 ve üzeri puan alanlara, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından "Bitki Koruma Ürünü Reçete Yazma Yetki Belgesi" verilecektir.
Eğitim için başvurular, Ankara için 444 1 966, Ankara dışı için (0312) 444 1 966 no‘lu telefondan (6)‘nın tuşlanması ile doğrudan Ziraat Mühendisleri Odası Genel Merkezi‘ne yapılacaktır.
Eğitim ücreti 100 TL dir. Son başvuru tarihi 26 Mayıs 2009 günü saat 17:00‘ye kadardır. Son başvuru tarihine kadar, eğitim ücretinin ve varsa aidat borçlarının yatırılmış olması gerekmektedir. Eğitime kesin kayıt yaptıranlar, ekteki dilekçeyi doldurup 0 312 418 51 98 no.lu faksa göndereceklerdir.
Eğitimler en az 25, en çok 40 kişilik gruplar halinde düzenlenecektir.
Eğitim Programı, Ziraat Mühendisleri Odası Meslek İçi Eğitim Merkezi (MİEM) Mehmet YÜCELER Salonu‘nda (Karanfil sokak 28/20, Kızılay / Ankara) gerçekleştirilecektir.
Ayrıntılı bilgi için, Ankara‘dan 444 1 966 (6) Ankara dışından (0312) 444 1 966 (6)
Ekli Dosyalar;
Comment
-
TMMOB
ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ
MESLEK İÇİ EĞİTİM MERKEZİ
DUYURU NO: 2009/3
Şubemiz MİEM tarafından 08/26 Haziran 2009 tarihleri arasında Tarımsal Danışmanlık Eğitimi verilecektir. Eğitime katılmak isteyen üyelerimizin en geç 29 Mayıs 2009 tarihi mesai bitimine kadar; aşağıda belirtilen evrakları hazırlayarak odamıza şahsen başvurmaları gerekmektedir. Eğitim odamız üyelerine 600 TL karşılığında verilecektir. Başvuru sırsında 100TL kayıt ücreti alınacaktır. Eğitim ücretinin geriye kalan 500TL ‘lik kısmı eğitim bitimine kadar tahsil edilecektir
Eğitim programı ve eğitimi verecek öğrenim elemanları ile ilgili bilgiler ileriki tarihlerde duyurulacaktır. Eğitim 25 katılımcı ile sınırlıdır.
MESLEK İÇİ EĞİTİM MERKEZİ
Kayıt kabulde istenecek belgeler:
1-Eğitime katılmak için matbu başvuru formu(5/a-5/b)
2-Nüfus cüzdanının onaylı fotokobisi
3-Öğrenim belgesinin onaylı fotokobisi
4-Dört adet vesikalık fotoğraf
5-100 TL Katılım ücreti ödendiğine dair tahsilat makbuzu
İLETİŞİM:0222 231 33 42
Comment
-
Tamamen boş anlamsız, eğitimi alan hiç kimseye faydası olmayan, tamamen para kazanma amacıyla yapılan eğitimler bunlar. İşte vatandaş alışverişte görsün. ZMO'nun şuan için varlığı bile bana göre sakıncalı. Bu ve buna benzer kuruluşların kesinlikle kaldırılması gerekir. Çünkü hepiside birer rant kaynağına dönüşmüştür. Paramı bunlara kaptırıpta umudumu bunların ellerine teslim etmeye hiç niyetim yok..
Comment

Comment