fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tarımsal savaş

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• tarımsal savaş

slm benim birkaç sorum var 1)maliyet potansiyel yarar oranı 1 veya 1den büyük olursa zaraliyla mücadele edermiyiz neden?
    2)bir bölgede bilinmeyen bir zararlı görüldü zararlinin gelişme eşiği ve termal konstantı bulunurmu nasıl bulunur?gelişme eşiğini bilmediğimiz bir zararlinin termal konstantını bulabilirmiyiz?
    3)doğal düşman konukçusunu nasıl bulur?parazitlenmiş bir yumurtayı nasıl ayırt eder? doğal düşmanın monofag veya olifag olmasının faydası nedir?
    acil cevap bekliyorum lütfen teşekkürler

Cevap: tarımsal savaş

uzman kişilerden cevap bekliyorum acil

Comment

kardeş ben cevap verirdim ama bu konular beni aşıyo ha soruyosan zaten sorularından bişi anlamadım ilk defa bi soruya cevap veremiyom ama anladığım kadarı ile cevap vereyim

birinci sorunun cevabı tabikide zararlılarla mücadele ederiz çünkü dier masülerede sıçrar mesela maliyet potansiyel yarar oranı 3 veya 3ten büyük olan ürünlerde bu zararlıdan zarar göre bilir
      ikinci cevap tabikide bula biliriz neden bulunmasın ki
      üçüncü soru en karmaşık olanı ondan hiç bişi anlamadım ama arkadaşların hepsi ziraat mühendisidir soruna cevap verirler ha soruyosan bahçeselde hiç bir soru yanıtsız kalmaz ama acele etme hepsi mesai sonrası giriyola bu siteye

Comment

göld kardeş önceikle soruyu soruş tarzın ve uslubun hoş deil ikincisi kimse senin bu sorunu cevaplamaz çünkü soruyu neden sorduğunu açıklaman lazımdı bu acil yetiştirmen gereken bir okul ödevimi yoksa bizim sitenin elemanlarınımı sınıyosun yani ne kadar bilgililer diye mi yoksa başka ne amacın var ama bana kalırsan bu dandik soruları kimse cevaplamaz çünkü sitede yardım bekleyen bürsürü çiftçi var ve arkadaşlar onlara yetişemiyolar soruyosan senin bu uyduruk sorundan önce cevaplanması gereken bir sürü soru var mesela ağaç fidanı nasıl yetişir aşılanır falan yani senin sorunu cevaplamakla bişi elimize geçmez senin sorunu dielimki arkadaşlar cevapladı bu ülkeye ne faydası olur hiç ama bir çiftçi tarlasına ceviz dikecekse dielim yanlış dikerse ülkeye ve kendine zararlı olur ama öğrenirse bizim sayemizde çok faydalı olur ama sen bu sorunun cevabını öğrensen bile bişi olmaz bilmem anladınmı birde aslında bizim site bu soruyu çok rahat cevaplaya bilirler ama gereksiz bi soru oldu için cevaplamıyolar soruyosan sitedeki gereksiz konularla ben igileniyorum onlar yetişemiyola çünkü hepsi mesayi sonrası ancak bu siteyle ilgilene biliyola bilmem anladınmı

Comment

sizce sizin cevap uslubunüz çok mu usturuplu benim amacım kimsenin bilgi seviyesini sınamak değil öyle basit düşünce yapısına sahip biri değilim .soruyu sormam daki amaç sadece vize sınavında hocamın soracak olmasıydı eğer dikkat ettiyseniz tarihine bayağı oldu göndereli.ayrıca o dandik dediginiz sorular gayet gerçek cevaplarını buldum şükür ben sadece yardımcı olabileceğinizi düşünmüştüm hepsi bu kadar

Comment

kardeş kızma öyle mademki hocan sordu soruyu eyerki mesajının en başına bunu yassan mutlaka sorunun cevabını alırdın ama yinede bana sorarsan sen bu sorunun cevabını hocana veremeseydin bişi olmazdı ülke bişi kaybetmez ama bürsürü çiftçi burdan bilgi edinmek için bekliyo eyerki onlar aradıkları sorunun cevabını bulamazlar ve hata yaparlarsa böyle olursa ülke kaybeder bilmem anladınmı yani senin sorunu hiç bi site cevaplamaz

Comment

anlamadığım birşey var hoca sınavda soracak dediğim zaman cevap verebiliyorsunuz da bunu yazmayıncamı cevap veremiyorsunuz sizce de bu bir çelişki değil mi?buraya bir soru yazıldıysa sizde cevap verebiliyorsanız cevap verin olsun bitsin böyle saçma şeylere luzum yok gerçekten.ayrıca hocam gerekli olmasaydı sormazdı unutmayın hayatta herşeyin bir manası vardır benim sorularım da öyleydi anlayana...

Comment

Sayın Gold, Bu cevapları bulduysanız buraya yazabilirmisiniz? sizden sonraki bir başkası bu bilgileri ararken bu sayfaya muhakkak gelecektir. Size yardımımız bu konuda dokunmadı ancak bundan sonra geleceklere birlikte faydamız olsun. Olmaz mı?

Comment

hoca sınavda soracak dediğin zaman bu bilgiye ihtiyacın olduğunu gösterir ama ölesine sadece soruyu sorarsan biz başka yerlere çekeriz mesela bizi deniyosundur sınıyosundur belki rakip sitenin elamanısındır yanlış cevap verdiğimizde bizi küçük düşüreceksin falan akla bir sürü soru geliyo ama önce nedenini yazman gerekliydi ama zaten burda kimse bu soruya cevap vermez çünkü burası bilgi paylaşım sitesi biliyolasa cevaplarlar ama bilmiyolasada kimse araştırma yapıp senin önüne koymaz öyle armut piş önüme düş yok araştıracaksın

Comment

Working...
                  X