fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Traktor bilgisi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Traktor bilgisi

Merhaba Ben Alpay Baykurt

Avustralyada 200 donumluk bag aldim.tecrube sahibi olmadigimdan bu buyuklukteki bir tarlaya kac at gucunde bir traktor gerekiyor.buradaki baglar tellere gerilmis siralar halinde olup aralarindaki otlar traktor ile iki ayda bir biciliyor.takriben 600 mertre uzunlugunda bes yuz sira bulunmaktadir.bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.

sevgiler
    Alpay BAykurt

Cevap: Traktor bilgisi

70 beygirlik bir traktör yeter.

Comment

Avustralya'nın tarım alety yapısı Türkiye'den biraz farklılık arzedebilir hatta belki orada bağlar için özel traktörler bile bulşunabilir çünki biliyorsunuz ince teker kalın teker belli olmuyor. Bence yapmanız 70 beygirlik traktör işinize yarar belki ama gereken en iyi şey benzer bir çiftliğe gidip işinize yarayacak alet ve ekipmanları incelemek. Sonra bunları resimlemek ve alet farklılıklarınıda bizim görmemiz sağlamak. Yakın olsaydı ben seve seve gelir size bu konuda danışmanlık yapardım .

Comment

Bilgileriniz icin tesekkur ederim.mutlu ve guzel gunler sizin olsun
        saygilarimla
        Alpay Baykurt

Comment

bende bağla ilgili bir soru sorayım birtane abinin aşılı asma tarlasından birtane asmanın altından yabancı anaç asma sürgün vermiş bende bu anacı çoğaltmak için aldım anaç yapmak için toprağa gömdüm diyer normal asmalar sürgün verdiler ama bu anaç çelikleri hala sürgün vermediler bazıları kurudu bazıları yaş ama hiç sürgün yok ama 150 kadar falan çelik gömmüştüm merak ettiğim anaçlar çelikle çoğaltılamazmı onu merak ediyorum

Comment

sebasteli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            bende bağla ilgili bir soru sorayım birtane abinin aşılı asma tarlasından birtane asmanın altından yabancı anaç asma sürgün vermiş bende bu anacı çoğaltmak için aldım anaç yapmak için toprağa gömdüm diyer normal asmalar sürgün verdiler ama bu anaç çelikleri hala sürgün vermediler bazıları kurudu bazıları yaş ama hiç sürgün yok ama 150 kadar falan çelik gömmüştüm merak ettiğim anaçlar çelikle çoğaltılamazmı onu merak ediyorum

abi başlığa baksana bi burda traktör bilgisi veriliyor yanlış yere soru sordun yavvv

Comment

Bende şunu merak ediyorum. 200 dönüm yer oldukça büyük bir alan acaba ne yetiştirilecek?

Comment

200 donum hepside her cesit uzum ekilidir.

Comment

Bizim yaptigimiz bir yontem vardir.tum bag yetistirmelerini dilcikli kalem asisi ile cogaltiyoruz.Sizde bir deneyiniz tahmin ederim,bu sefer basaracaksiniz.
                  Saygilar
                  Alpay

Comment

uveyik kusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    abi başlığa baksana bi burda traktör bilgisi veriliyor yanlış yere soru sordun yavvv

sebasteli´isimli üyeden Alıntı

ya aslında soruyu mahsus sordum cevap veeceklermi diye mesela ben bi soru soruyorum cevap veren önemsiyen olmuyo arakaş gerçi konuyla alakası yok ama bir soru sormuş sitenin önde gelenleri hemen atlamış ondan sordum benide önemsiyeceklermi diye biz insan deyilmiyiz >>>>>>>>>

Comment

git yaa alakası yok.
                      bak doğru yere sorarsan mutlaka cevap alırsın
                      takılma böle şeylere sen

Comment

Üveyik kuşuna katılıyorum

Comment

cesurturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Üveyik kuşuna katılıyorum
                          bende katılıyorum ama gülmekten katılıyorum hehe dermişim

Comment

Working...
                          X