fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çilek kökleri

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• çilek kökleri

slm arkadaşlar benim çilek kökleri niye besin alamıyor ilaçmamasını tam yapıyorum gübersinide veriyorum 18 18 dnge veriyorum kçklerine mümi asite verdim kökleri sapsarı beyaz olmasılazım yapraklarıda kurumaya başladı ban bir bilgi verimmişini teşkler edrim

Cevap: çilek kökleri

Eğer yetiştirme alanınız çok ise size B5A sıvı organik gübre tavsiye ederim. Hem çiçek açma mekanizmanızı tetikler hemde kullandığınız gübrelerin etkinliğini artırır. Bmr Tarım | B5A Sıvı Organik Gübre.

Ancak eğer ev ortamındaysa o zaman ortam yada bitkiyi gösteren resiler yerleştirebilirseniz size daha net tavsiyelerde bulunabiliriz.

Comment

ben bunu evde değil tarlada 3 dölüm dikli ban cep tel verimişiniz benim siteme yazın yad e. meyil atın bana

Comment

bana daha iyi bilgi verseniz sevinirim ben 25 gündür sulamıyorum altı islak sulasam dahacok çileklerimin yaprakları kuruyor

Comment

ne yapmam gerk

Comment

Çileklerinizin etrafından eğer sular eksilmiyorsa taban suyunuz aşırı yükselmiştir. Resim daha iyi olrudu ama arayın bir konuşalım bakalım. 0 544 345 63 59

Comment

Working...
            X