fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çapa makinaları

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• çapa makinaları

öncelikle herkese merhaba ben bu yeni çapalama aletlerini tanımak istiyorum hangi bahçelerde nasıl kukkanılır ve ne zamanlar kullanacagıma dair bir bilgi istiyorum

not: 13 dönüm kayısı yeni dikilmiş 13 dönüm nektar şeftali yeni dikilmiş bahçem var

Cevap: çapa makinaları

26 dönüm arazi için küçük bahçe traktörü alsanız daha az yorulursunuz. Çapa makinaları büyük iş gücü gerektiren makinelerdir. Küçük alanlarda uygundur. sürekli çalışma gerektiren büyük alanlarda inanılmaz derecede yorulursunuz.

Comment

hüseyin131 pek cok çeşit çapalama aleti var bizim yorede elma bahçelerimizde alabora denilen tam ve yari otomatik makineler tercih ediliyor akcanx denilern makine var kullanimi cok guzel yanliş hatirlamiyorsam aydinda imal ediliyor capa makinesi almak istersen yanilmazsin ben almak istemiştim ama yol masraflari vb gibi bide ugrasmadim fiyati 6500 tl idi tam otomatik traktor arkasinda agaclarin kok bolgelerinde rahatca calişabiliyo ustelik hic bi kontrol tuşu olmadan hassas kollarla kok bolgesine geldimi kendini içe aliyo arastirmak istersen ... tşkler

Comment

lütfen bir fikir verin

3 dönümlük bir bahçem var, içinde çeşitli ağaçlar var zemin düz eğim yok,
        burayı sürmek için Bana çok sorun çıkarmayacak, yedek parçası bulunabilecek bir çapalama makinası arıyorum, Taral 20M modeli bana hoş göründü ne dersiniz?
        1500TL civarı para ayırabilirim. Alternatif varsa önerirseniz sevinirim.
        Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Teşekkürler...

Comment

4 dönüm civarında bir yerim var acaba nasıl bir çapa makinası almalıyım sitenizden yaptığım incelmede n kafamda 6 hp civarında dizel şanzımandan kullanılabileck icabında teker takılabilecek bir makina işimi görecek gibi marka olarak yağmur taral bertoloni ve grillo gibi geldi.ankarada ikinci elini bulabileceğim yerler ve ikinci el alırken nelere dikat edilmeli şimdiden teşekkürler

Comment

Kardeşim ben iyi olsun,güçlü olsun ekonomik olsun diye araştırdım GENPOWER aldım 10 beygir gücünde 2 ileri 1 geri şanzımanlı dizel çok memnunum öküz gibi güçlü maşallahı var , kendi sinifında en ucuzu , tavsiye ederim

Comment

Tekrar merhaba!
              Arkadaşlar Çapa makinesi alırken imkanınız ölçüsünde güçlü makine alın,makinenin gücü arttıkça kullanıcı daha az yorulur.Bilindiği gibi bu makinelerin çalışma prensibi biraz güce dayanıyor.hoşça kalın

Comment

Working...
              X