fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

seracılık

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• seracılık

1dölüm seranın maliyeti nedir

Cevap: seracılık

seraya devlet desteği olması lazımdı ama tam emin deyilim maliyeti 20 bin nin üzerinde olması lazım

Comment

ziraat bankası bizim buraya vermiyor 23 bin maliyet çıkardılar

Comment

plastik sera o kadar tutmaz. 6 bin lirayı gecmez.

Comment

yaptıranlar var burada yükseklik 3,5 en tüneller 6 metrede bir boy 38 metre galvanizi 23 bine yapıyorlar

Comment

sahm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            yaptıranlar var burada yükseklik 3,5 en tüneller 6 metrede bir boy 38 metre galvanizi 23 bine yapıyorlar
            Sn sahm.
            Yazdığınız rakam tünel sera için çok fazla.Yoksa yanlışmı anladım.3,5 m.yükseklik,6 m.eninde kafes şeklinde seranınmı dönümünü 23 bin liraya yapıyorlar.Kaç inç boru kullanıyorlar,kafeslerikaç m.ye atıyorlar ...bilgi verebilirmisiniz.

Nerden yazıyorsunuz.Serada ne üretmeyi düşünüyorsunuz.Yardımcı olmaya çalışalım.

Comment

bursa dan yazıyorum tek çatı sera yani alt direkler 50 lik üst çatı 1 parmak borudan serada yazın salatalık kışa da marul

Comment

sahm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                bursa dan yazıyorum tek çatı sera yani alt direkler 50 lik üst çatı 1 parmak borudan serada yazın salatalık kışa da marul
                Anladım.
                Bursada maliyet oldukça pahalı demekki.
                Adana'dan yazıyorum.Sözünü ettiğiniz seranın maliyeti,iskeleti,muşambası,askı telleri ve damlaması dahil 15-16 bin civarı tutar.

1'', 1.5 boy boruyu u şeklinde büktürüp, içtende ikinci kat için 3/4'',borudan yine büktürüp kafes yapsanız çift kat muşamba çekseniz maliyeti 8-10 bin civarı tutar,işinizide görür.

Comment

Working...
                X