fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

zarar ziyan

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• zarar ziyan

merhabalar...
    6680,03 m2 lik bir alanda tel geçmiş ve bu teller ağaca zarar veriyor diye 1 adet ceviz dipten kesilmiş,(kerestelik değil-meyve veriyor)1 adet ceviz meyve dalından kesilmiş,1 adette kestanenin lider dalı kesilmiş,buna göre bu bahçedeki zarar ziyan nedir?
    bu tarz elinizde hesaplamalr var ise çözümlüpaylaşırmısınız?teşekkürler..kolay gelsin

" lütfen görüntüleyen arkadaşlar bu çok acil lazım bana ve benim cevaplarınıza ihtiyacım var..yardımmmmmm"

bana bu ve bu tarz olan olaylardaki ana mantık ve çözümleme şekli lazım..dikkat etmemiz gereken ne,nasıl bir çözüm izleyeceğiz..şimdiden teşekkürlerrr..

Cevap: zarar ziyan

Alan önemli değil toplam 3 adet ağaca zarar verilmiş.Bunun da kesilen yok edilen bir adet ceviz ağacı. Normal veriminde ve yaşında bir ceviz ağacı olsa Fiyatı 300–350 tl eder. Diğer ağacın en fazla bir yıllık veriminde azalmaya neden olabileceği düşünülerek bir ağacın bir yıllık getirisi hesap edilerek verilir.

Comment

Cevap: zarar ziyan

bende miktarı bu aralarda düşündüm ama başka bir ziraat müh.götürmüşler 3.200.00 tl çıkarmış.o yüzden bende şaşırdım.teşekkür ederim..cevabınız için.

Comment

Working...
      X