fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bahcesel forumsel bilgilendirme

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• bahcesel forumsel bilgilendirme

forumsel vbulletin ile güçlendirildi. Blog bölümü entegre olarak tüm meslekta?lar?m?z?n kendi yaz?lar?n? kendi blog sayfalar?nda yay?nlama olana?? sa?lanmas? için kod düzenlenmesi yap?l?yor. En k?sa zamanda aktif olacakt?r.

Photosel yeni bir sunumla ve çok güçlü ve geli?tirilmi? özellikleriyle geri gelecek. Türkçe dil dosyas?n?n düzenlenmesi gerekti?inden biraz zaman alabilir.

shotboxda olabilirse sevinirim

Comment

HaYaLeT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      shotboxda olabilirse sevinirim
      Tavsiyeniz için te?ekkür ederim.

Shoutbox Baz? sak?ncalar? oldu?undan dolay? net bir karar henüz verilmedi.

?leri bir tarihte sitemize gelen üye ve ziyaretçilerimizin, görü?ülüp konu?ulan konulardan bilgi sahibi olmalar?n? sa?layan ve böylece sürekli geni?leyen ve kal?c? bilgilerin bulundu?u bir forum dü?ündü?ümüzden, shoutbox modülünü fazlaca kullanmak istemiyoruz. ancak avantajlar?n?da de?erlendirmek için bu konu ?u an muallakta...
      te?ekkürler..

Comment

Cevap: bahcesel forumsel bilgilendirme

site gerçekten mükemmel ve faydalı, tüm hastalık ve zararlılar konusun da
        bilgi verilirse(zaralı ve hastalık resimli) biz ziraatciler için iyi bir
        klavuz olacaktır. Teşşekkürlerimi arz ederim.

Comment

Sayın a.kaya09, sitemizin Türkiyenin en geniş kütüphanesine sahip ve paylaşımın her yolunu üyeleri için açan ve geliştiren bir site olması için çalışıyoruz. ancak henüz 1 yılını daha yeni doldurmuş bir site olarak yoğun bir çalışma temposuyla gönüllü olarak çalışıyoruz. üyelerimizin sitemizi kabullenmesi ve paylaşımlarını burada sitemiz üzerinden yayınlamaları ile daha da gelişecektir. Hastalık ve zararlılarla ilgili bilgi hazinesinde birçok yazı var ancak yeterli değil malesef. ancak hedeflerimizde tüm konuların yer alması ilk madde olarak yer alıyor. zamanla zenginleşecektir.
          Teşekkürler.

Comment

benim elimde bol miktarda herçeşid fidan mevcut pazarlamada sıkıntı çekiyorum yardımcı olursanız sevinirim ürünler ruhsatlı ve sertifikalıdır

Comment

İlansele ilan bırakabilirsiniz. Ayrıca sitemizin reklamsel uygulamasında ücretsiz reklam da bırakabilirsiniz. Ana sayfada sağ kolon altında yayınlanmaktadır. İsterseniz sitemize reklam da verebilirsiniz.

Comment

Sizin ve tümbahceselyetkililerin ve üyeleri yeni yılı kutlu olsun.Başarıların devamını dilerim.

Comment

yoğurt işi yapmak istiyorum ama bilgim yok bana yardımcı olursanız belkı sayenizde bir işöğrenmiş oluruz.

Comment

Sayın güngör; isteğinizi soracağınız alan hatalıdır. Yukarıda sol tarafta arama bölümünden yoğurt yazdım bakın ne çıktı: Buraya tıklayın

Comment

Working...
                    X