fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhabalar

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• merhabalar

merhabalar ben siteye yeni katıldım sitenin faydalıda olacağına inanıyorum.tecrübelerinize dayanarak sizlerden bahçe bitkileri hakkında bilgi rica edeceğim.ben blok görevlisi olarak çalışmaktayım görev yaptığım blok bahçelerinin farklı olmasını istiyorum bahçeye kalıcı çiçek istiyorum ama bu konuda bilgim yok güneşe dayanıklı suya az ihtiyaç duyan çiçek ve çiçek açan sarmasık düşünüyorum bana çiçek ve sarmaşık ismi verebilirmisiniz ben istanbul / ikitellide ikamet ediyorum yardımcı olursanız çok sevinicem teşekkür ederim

Cevap: merhabalar

Merhabalar Muzaffer Bey, yaz-kış yeşil olan,yaprağını dökmeyen kaya sarmaşığı ( Hedera helix )sarmaşık olarak kullanabileceğeniz bir tür. Yaz-kış sürekli çiçekli olan bir bitki yok maşesef. Bundan ötürü dikeceğeniz çiçekleri öldükçe yenilemeniz gerekiyor. Bu mevsimde menekşe, çuha, soğanlı ve çok yıllık çiçeklerden de sümbül, lale ve nergisi kullanabilirsiniz.

Comment

Cevap: merhabalar

Sayın muzaffer şahin, "çok yıllık mevsimlik çiçekler" olarak internette arama yapabilirsiniz. Sitemizin bilgi hazinesinde de oldukça bilgi var. https://gardensel.com/tr/ linkinde mevsimlik çiçeklerle ilgili bilgiler var.

Comment

Working...
      X