fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sayın Selsaraç

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Sayın Selsaraç

Sayın Selsaraç,
    Ben evdeki bir sukkulentimin hastalığı hakkında soru sora
    caktım;Ama forumda aradım ve kaktüslerve sukkulentlerle ilgili
    bir bölüm bulamadım.İngilizce anlatılan kısa bilgi hariç.Benim so
    rum: Evdeki atlas çiçeğimin yaprakları kahverengi bir hal aldı ve
    kurumaya başladı.Bildiğiniz açıklı koyulu paslanmış gibi kahverengi
    ne yapabilirim? Acaba bütün bitkiyi sararmı,şu anda %30 gibi.Ceva
    bınız için teşekkürler ederim.
    Birde şunu belirtmek istiyorum;Ben genellikle foruma giriyorum ve oradaki konuları okuyorum soru sormasam bile nasıl olsa birçok arkadaş soru soruyor cevapları okumak bile bana yetiyor.Bahçeselde foruma girince ne nerede bulmak çok zor.
    Sistem olarak Agaclar net sitesinin forum bölümü bizim gibi acemi
    ler için çok kolay.Konu başlıkları var ve hangi konu ile ilgileniyorsanız oraya girip okuyabiliyorsunuz.Bahçesel bu konuda çok zor.Ben çok zorlanıyorum.Bazen girip birşeyler okuyayım diyorum ama konu başlıklarıyeteri kadar açık değil bazen sıkılıp
    çıkıyorum.Halbuki daha fazla okuyup vakit geçirmek istiyorum.Bu
    yüzden bu satırları yazdım.Maksadım kimseyi incitmek değil ,ukalalık değil,samimiyetimle içimden geleni yazdım.Hata ettimse
    affola.Hepinize kolay gelsin,iyi çalışmalar dilerim.
  • Fidanligi.com

Cevap: Sayın Selsaraç

İsterseniz iç mekan bitkileri kısmına yazabılırsınız.Çünkü kaktüs ve sukkulentler iç mekan bitkileridir

Comment

Merhaba sayın orcanöbekçi, mesajınızı dün gördüm ancak cevap verememiştim.

sukkulentlerle ilgili bir bölüm bulamadım demişsiniz. haklısınız böyle bir bölüm henüz yok. ancak uzmansel bölümünde sorularınızı uzmanlar cevaplandırıyor. Uzmanselde iç mekan süs bitkileri ve salon bitkileri olarak bir bölümümüz var ve uzman arkadaşımız cevap veriyor. bence bu sorunuzu o bölüme sorunuz. ben buradan taşımayayım. çünkü aşağıdaki şikayetiniz beni oldukça ilgilendirdi.

Zorlanıyorum demenizi şöyle anlıyorum. Agaclar.net sitesinde her kategori ana başlığının altında birkaç açıklama satırı bulunuyor. Bu açıklamalar ana sayfadan üyelerin hangi konularda yazmalarını ve hangi konularla karşılaşacaklarını açıklaması yönünden güzel bir uygulama.

Bu isteğinizi yerine getireceğim. ayrıca eksik anladığım bir yer varsa lütfen beni uyarınız. başka kullanım sorunları varsa onlarıda bildirirseniz sevinirim. İncinmek şöyle dursun memnun olurum.

Çünkü birisi bana sırtında akrep var dese ben o söyleyene dua ederim çünkü akrap bana zarar verecektir. Böyle düşünerek size bir kez daha teşekkür ederim. Saygılarımla...

Comment

merhaba ben sevim ben sizinle konuşmak istiyorum lale soganları hakkında sipariş etmek istiyorum yüklü miktarda allıcam ben msnde görüşelim msn [email protected]

Comment

Sayın Sevim Lale, Bahcesel.com sitemiz sadece bilgi paylaşım ve haber sitesidir. Hiçbir ticari faaliyetimiz yoktur. Lale soğanları almak istiyorsanız ASYA lale yada başka lale üreticileriyle görüşmenizi tavsiye ederim. MSN kullanmıyorum. Saygılarımla

Comment

Working...
          X