fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Forumselde en çok sevdiğiniz bölüm nedir?

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Forumselde en çok sevdiğiniz bölüm nedir?

Bahçe/Peyzaj Bölümü
    Ziraat/Tarım Bölümü
    Hastalık ve Zararlılar/Bakım,Bitki,Besleme Bölümü
    Orman ve Ormancılık Bölümü
    Çevre Bölümü

Cevap: Forumselde en çok sevdiğiniz bölüm nedir?

bahçe /peyzaj

Comment

sitenin her bölümü güzel,ben kendi uygulamamı anlatayım:Öncelikle Ana saydaki haberleri okurum.Varsa yorumumu yazarım,daha sonra köşe yazılarını okurum.Günlük forumsel ve uzmanseli muhakkak ziyaret ederimTabi Cumartesi-Pazar hariç.Tüm site üyelerine sağlıklı ve başarılı bir yaşam dileğimle,esen kalınız.

Comment

Teşekkürler sayın TABİATÇI. sitemiz yeni bir yapılanma ile çok daha iyi bir duruma gelecek. Şu an yeni tasarım ve sistem ile uğraşıyoruz. Forumsel ilansel photosel de bir sorun yok ancak sitenin ana sayfasındaki haberler daha aktif olacak. Günde 200-250 haber yayını yapılmakta. En büyük haber sitelerinde bile 24 saatte 800-1000 haber yayınlanıyor.

Tüm üyelerimizi yeni sistemde habere doyurmayı düşünüyoruz.

İlginize teşekkür eder, sitemiz hakkındaki yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekleriz.

Selamlar

Comment

Sayın selami bey başlık güzel teşekkür ederiz. Bu siteyi bu hale gelene kadar çok emekler çektiniz eminimki bundan sonrada daha özverili çalışarak olayı belli noktalara getirebilirsiniz bence Fikir olarak artık ücretli reklam alma zamanı geldi diye düşünüyorum saygılar sunarım sadettin çakır

Comment

Reklam veren oldu da biz hayır mı dedik? Ama bizi gören firmalar zaten reklam fiyatlarını soruyorlar. sitemizin masraflarını çıkarsak yeter en azından. Reklam olmasa da sorun değil. Biz editörler arasında toplayıp siteyi 100 yıl yürütürüz inşallah. Emek dersen ben emeğimin karşılığını teşekkürlerle zaten alıyorum.

Üyelerimizin ilgisi ve bilgi paylaşımı olduğu sürece biz emeğimizin karşılığını alıyoruz. Kimsenin kapısını siteye reklam verin diye de çalmayı düşünmüyoruz.

Birileri hava basarak biz şöyleyiz biz böyleyiz diyerek birçok reklam alıyorlar ama biz böyle yapmayacağız. Öncelikli amacımız para değil. Bunu ben tam 2 yıldır söylüyorum.

Sitemizin ziyaretçi sayısını da trafik bilgilerini de paylaşıma açtık. Bize bakıp hem site yöneticileri, değerli üyelerimiz ve reklam vermek için site arayanlar bu trafiği görmeliler diye düşünüyoruz.

Sitemizin günlük ziyaretçi sayısı Tarım Bakanlığının sitesi ile birbirlerine çok yakın. Sitemizi daha iyi anlatmamız gerekiyor.
            Selamlar.

Comment

sitemizin bütün bölümlerini beğeniyorum. çok güzel hazırlamışsınz emeği geçen herkesi kutluyorum. merak ettiğim birşey sormak istiyorum takvimde bugün neden yok.olması gereken bir bölüm.mesleğine gönül verenlere üretmeyi ve paylaşmayı seven herkese selamlar.

Comment

Dostlarım ben müsade ederseniz farklı bir açıdan yaklaşmak istiyorum.Hangi forum sitesi olursa olsun belirli ciddiyet ve düzen gerekli.Uyulması gereken kuralları olmalı.Ama bu kurallar uygulanırken insanların kutsallarına,inançlarına ellerine geçen her fırsatta küfredilmemeli ve müsade edilmemeli.

Bahçesele emeği geçen tüm arkadaşlara kucak dolusu teşekkürlerimi minnettarlıklarımı bildiriyorum.Günlük streslerimden bir nebze olsun uzaklaşıyım diye baktığım çiçeklerim,dikeceğim 3-5 ağaç için elde edeceğim bilgilere ulaşım esnasında benim hangi kutsalıma hakaret edilecek diye gardımı almış beklemiyorum.Sağolun varolun.

Comment

Working...
                X