fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

temiz bir ülke için

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• temiz bir ülke için

merhaba ben sokaklara atılan çöplerle ilgili bir kampanya düzenlenmesini istiyorum ya ben anlamıyorum bu insanları park bahçe piknik alanları yol neresi olursa olsun ellerindeki herşeyi fırlatıp atıyorlar içim acıyor inanın belediye işçileri sabah akşam uğraşıyorlar ama nafile halbuki yapılan herşey bizim faydalanmamız için neden yapılan güzelliklerin farkına varmıyorlar acaba daha caydırıcı yasaklar mı gerekiyor insanın yaşadığı yer evi gibidir haksız mıyım her aile çocuğuna bu eğitimi verse daha iyi olur ama önce kendisi yapmamalı

Cevap: temiz bir ülke için

bence bu konuda yapılması gerken şey insanları bilinçlendirmek ve daha fazla çöp kutusu bulunmasını sağlamak...

Comment

iyi hoş diyorsunuz da insnalar çöp kutusu varken bile sokağa atıyorlar çöpünü temizlik sadece evi temizlemekle olmuyor ama insanları bu konuda teşvik etmek gerek park bahçe temiz olursa daha güzel temizlik imandandır bize bu yakışır

Comment

Tabiki zaten o yönlü düşünülse birçok şey böyle olmazdı...

Comment

"Temizlik imandan gelir" demiş atalarımız.

Temiz bir çevre için öğrencilerin ilkokuldan itibaren eğitimlerine dikkat edilmeli.

Aksi halde bir yere varamazsınız.

Comment

ben de bunu anlatmaya çalışıyorum zaten maalesef ülkemizde temizlik konusuna yeterince önem verilmiyor yasak çok ama uygulama yok elbette eğitim her işin başı ama bu insanın ülkesüne verdiği değeri gösterir yere çöp atan bir çocuğu önce ailesi ikaz etmeli ama aile kendi atarsa kime ne demeli?

Comment

çok güzel özetlemişsiniz.

Comment

Working...
              X