Sayın Bahçesel Dostları ;
Tarım sektörüne gönül vermiş birisi olarak Türk Tarımının gelişmesi için tüm tarım dostlarının yardımı ve mücadelesi ile bir seferberlik başlatmak istiyorum. Bu seferberliği tarıma cidden gönül vermiş uzman dostlarımızın da bulunduğu bu sitede başlatmaktan da büyük bir onur duyuyorum. Çok kısa bir süre sonra bu seferberliğin ciddi boyutlara taşınacağını umut ediyorum. Ancak siz tarım gönüllülerine gerçekten çok ihtiyacımız olacak. Bu seferberliği desteklemeye tüm tarım gönüllülerini, tüm bahçesel dostlarını davet ediyorum.
Forum başlığımız "Milli Tarım Seferberliği" olacak ve sizlerinde yönlendirmesiyle oluşacak bir çok alt başlık olacak.
*Türk tarımına kazandırılabilecek bitki ve ürünler
*Modern üretim teknikleri
*Ortak arazi paylaşımları ve ortak üretim yerleri oluşturma
*Tarım yasalarındaki sıkıntıların platformlara taşınması
*Küresel ısınma sulama sorunları ve çözümü
*Araştırma ve doku laboratuarlarının geiştirilmesi
*Araştırma enstitülerinin kurulması
*Gelişmiş kooperatifçilik ve tarım birlikleri gibi
bir çok konuyu bu forumda tartışacak ve ülkemiz tarımının gelişmesi için gerekli çabayı hep beraber göstereceğiz. Örnek projeler üreteceğiz ve başarıya ulaşacağız.
En kısa sürede bu forumda sizleri görmek umuduyla hoşça kalın,sağlıkla kalın..
Yeni konu başlatmak için https://gardensel.com/tr/ linkini tıklayınız.
Alp Arslan Kırkpınar.
Ziraat Teknikeri
Tarım sektörüne gönül vermiş birisi olarak Türk Tarımının gelişmesi için tüm tarım dostlarının yardımı ve mücadelesi ile bir seferberlik başlatmak istiyorum. Bu seferberliği tarıma cidden gönül vermiş uzman dostlarımızın da bulunduğu bu sitede başlatmaktan da büyük bir onur duyuyorum. Çok kısa bir süre sonra bu seferberliğin ciddi boyutlara taşınacağını umut ediyorum. Ancak siz tarım gönüllülerine gerçekten çok ihtiyacımız olacak. Bu seferberliği desteklemeye tüm tarım gönüllülerini, tüm bahçesel dostlarını davet ediyorum.
Forum başlığımız "Milli Tarım Seferberliği" olacak ve sizlerinde yönlendirmesiyle oluşacak bir çok alt başlık olacak.
*Türk tarımına kazandırılabilecek bitki ve ürünler
*Modern üretim teknikleri
*Ortak arazi paylaşımları ve ortak üretim yerleri oluşturma
*Tarım yasalarındaki sıkıntıların platformlara taşınması
*Küresel ısınma sulama sorunları ve çözümü
*Araştırma ve doku laboratuarlarının geiştirilmesi
*Araştırma enstitülerinin kurulması
*Gelişmiş kooperatifçilik ve tarım birlikleri gibi
bir çok konuyu bu forumda tartışacak ve ülkemiz tarımının gelişmesi için gerekli çabayı hep beraber göstereceğiz. Örnek projeler üreteceğiz ve başarıya ulaşacağız.
En kısa sürede bu forumda sizleri görmek umuduyla hoşça kalın,sağlıkla kalın..
Yeni konu başlatmak için https://gardensel.com/tr/ linkini tıklayınız.
Alp Arslan Kırkpınar.
Ziraat Teknikeri

Comment