çaresiz kaldığınızda, yanetkisi olmayan kombu çayı kullanın bizzat kendiniz görün faydalarını. bunu 29 yıllık tecrübeylen söylüyorum.kombu çayı ile ilgili aklınıza ne gelirse 24 saat açık cep telafonumdan bana ulaşıp soru sorabilirsiniz.05335693141 sağlıklı günler dilerim herkese.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kombu çayının gücüne inanın
Collapse
X
-
Cevap: Kombu çayının gücüne inanın
sayın sanalcopy sizinde mantarı bizzat benim evime gelip vede sizi ağırladım kaça aldığınızı da yazarsanız memnun olurum dikkat ettiyseniz size cevap vermedim ağaçlar.nette size gerekli açıklamayı yaptılar orada aradığınızı bulamadınız bu şekilde olmaz yaptığınız doğru değil sizin kombu çayını kullandığınızı da inanmıyorum
BAHCESEL BAHCE PEYZAJ TARIM ORMAN CEVRE - Kombu Çayı Her Derde deva!
Comment
-
Arkadaşlar forum üzerinden satış veya reklam yapmanız yasak, ancak size danışabilecekleri telefon numaraları vermenizde bir sakınca yok veya ilansel linkimizde ücretsiz ilan vermeniz mümkün. Ayrıca olayı rekabet ortamına taşımanız durumunda mesajlarınızın silineceğini veya uyarı verilebileceğini hatırlatırım.
Üstelik maliye son zamanlarda verilen reklamlara veya irtibat telefonları aracılığıla verilen isimleri takibe alıyor. Gerek kendinizin ve gerekse forumun önünde üyelerin kurumsallaşmamış veya fatura kesecek yeterlilikte olmadan satışlar için alet edilmesini istemiyoruz. Bu hususa dikkatinizi çekiyorum.
Comment
-
evet arkadaşlar kombu çayını yabancı sitelerde arayın o kadar çok yazı göreceksiniz ki uzak doğu insanlarının hemen hemen her evde bulabilirsiniz
ben kombu çayını yakın akrabalarıma kullandıramıyorum kullananda var tabiki inanın kombu çayı kullanıp tedavi olmuş okadar çok insan tanıyorumki kullanan doktorlar biliyorum birtanesi manisada onkoloji doktoru bizzat görüştük kendisiyle kadın doğum dr nefroloji vs vs evinizin bir köşesinde mutlaka bulundurun kullanın göreceksini z faydasını sonra yan etkisi yok 30 yıldır kullanıyorum gayette sğlıklıyım
Comment
-
Ölümsüzlük Iksiri ( Kombu Cayi Mantarı )^nı bizden temin edebilir ve hakkında bilgi alabilirsiniz..
Irtibat TeL : 05549995601 & 05077300819
MaiL : [email protected]
Comment
-
tüm kombucha kullanan, satan ve seven arkadaşları facebook kombucha içenler ve sevenler gurubuna katılmalarını rica ederim.ihsan bayrak [email protected] 05553417815
Comment
-
tabii. ben 1980 yılında annemin bana kombu çayını kulaktan dolma bilgi ile içmeye başladım oda ben 8 aylıkken çocuk felci olmuşum 15 yaşlarında iken her sabah 1 çay bardağı kombu çayı içeriyordu 3 ay sonra evin içesinde hiçbir yardım almadan yürümeye başladım yürüyünce 1 kaç sene içmedim bir gece TV de haber sunan defne samyeli karşısında bir bey masanın üstünde cam kavanoz içerinde kombu çayı kanser hastası olduğunu söylüyor mezarımı dahi hazırlamışlar ağır bir şekilde köye götürmüşler komşuları belki iyi gelir diye kombu çayı içirmişler ve bütün TÜRKİYE bunu tanısın diye Tviye çıkıyor ben ondan sonra bir daha kombu çayını bırakmıyorum ailecek birde yeşil çaydan yapıyorum ki harika tadı oluyor herkese tavsiye ederim mutlaka evlerinde bulundursunlar Hasan ali zurnacı 05335693141 den ulaşabilir detaylı bilgi kültür suyundan alabilir bedeli karşılığında iyi günler dilerim herkese
Comment

Comment