fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GDO bir silahtır

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: GDO bir silahtır

anladım şimdi sen zirai ilaç kalıntısı ile gdo yu bir birine karıştırmışsın ihraç edilen ürünlerin geri dönme sebebi kaıntılardır ...bu yüzden tarımda kullanılan ilaçlara recete zorunluluğu getirdik ...ihracattada hem yükleme hemde gümrüklerde inspektör bulundurma zorunlulugu getirdik ..vobler entroskopi cihazları ile bunları çok kolay ayırıyoruz ama yeterli teknik eleman türkiyede yok müsaade ederseniz yakında olacak 1991 ve 1996 da sınırlı sayıda personel bu konuda
    gissen üniversitesinde eğitim aldı.. gdo lara gelince bu konuda isviçrede baselde konu uzmanları calısıyor iki türk te var çalısan ..ve gdo lu ürünlere extradan bir madde ilave edilmezler..değişim kendi içinde olur .....bu konuda zaten dünyada zararlı diye bir çalışma yapılmamıştır ve yayınlanmamıştır..bazı avrupa ülkelerinde yarı mamül düzeyinde kullanımının sınırlanması için en azından sıhhi ürünler statüsüne sokulup ruhsatlandırılmaları için geçerli 3 yıl şartı getirilmesi istenmiştir..bu öneriye sadece üç ülke sıcak bakmış komisyon idayı ortaya atanlardan belge istemiş sunamamışlardır .....yani bilimsel bir araştırma yokturrrrrrrr.....ama ülkemizde danone satan ayşe özgüne itibar eden bazı kimseler bilim adamlarına değil konuyu bilenlere değilde magazincilere itibar etmektedir zaten gecen yıl sağ olsun bir panelde biz konuşamadık ama bir makina mühendisi ile
    ortopedi doktoru iki saat konuştu bizde güldük yalan yanlışa ne diyem adam miletin vekili bize kim itibar eder....

Comment

Ne alaka ya kimyasal ilaçlar ile GDO nun karistirilmasi ? Bana gosterirmisin ab den bir ulkeye gdo lu ihraç yapilan ulke tek bir tane?

Comment

yerdogan08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        anladım şimdi sen zirai ilaç kalıntısı ile gdo yu bir birine karıştırmışsın ihraç edilen ürünlerin geri dönme sebebi kaıntılardır ...bu yüzden tarımda kullanılan ilaçlara recete zorunluluğu getirdik ...ihracattada hem yükleme hemde gümrüklerde inspektör bulundurma zorunlulugu getirdik ..vobler entroskopi cihazları ile bunları çok kolay ayırıyoruz ama yeterli teknik eleman türkiyede yok müsaade ederseniz yakında olacak 1991 ve 1996 da sınırlı sayıda personel bu konuda
        gissen üniversitesinde eğitim aldı.. gdo lara gelince bu konuda isviçrede baselde konu uzmanları calısıyor iki türk te var çalısan ..ve gdo lu ürünlere extradan bir madde ilave edilmezler..değişim kendi içinde olur .....bu konuda zaten dünyada zararlı diye bir çalışma yapılmamıştır ve yayınlanmamıştır..bazı avrupa ülkelerinde yarı mamül düzeyinde kullanımının sınırlanması için en azından sıhhi ürünler statüsüne sokulup ruhsatlandırılmaları için geçerli 3 yıl şartı getirilmesi istenmiştir..bu öneriye sadece üç ülke sıcak bakmış komisyon idayı ortaya atanlardan belge istemiş sunamamışlardır .....yani bilimsel bir araştırma yokturrrrrrrr.....ama ülkemizde danone satan ayşe özgüne itibar eden bazı kimseler bilim adamlarına değil konuyu bilenlere değilde magazincilere itibar etmektedir zaten gecen yıl sağ olsun bir panelde biz konuşamadık ama bir makina mühendisi ile
        ortopedi doktoru iki saat konuştu bizde güldük yalan yanlışa ne diyem adam miletin vekili bize kim itibar eder....
        Bak sunu tum samimiyetimle soyleyebilirimki turkiyedeki gdo karsitlari yada yandaslarini tanimam.Kimler olduklarini dahi bilmem .Bildigim bir sey varki bio agricole yasaklatiyor her tarafta fransa içi yani yasak polen karisimlarinda dolayi.

Comment

Beceremedim video eklemeyi link vereyim bari.http://www.ogmdangers.org/intro/video/index.htm bak ekici kisi ayni senin gibi savunma yapiyor tonlarca misir aldik ve para kazandik.

Comment

sen kimyasal kalıntıyla .....gdo ....yu ayıramıyorsan ben sana neyi nasıl anlatayım ki ....ozaman ubeyd arkadasımızın yazdıklarını gözden geçir bence sen anladın beni ama inan sıkıldım artık..
            zaten nereye varmaya çalışıyorsun anlamadım..bizler bilimsel çalışmalarımızı durduralım mı diyosun..ama doğal üretimde bi standart yakalanamıyor..topraklarımız 1000 yıldır işlenmekten yorgun bi tarladan 15 çeşit karpuz çıkıyor pazara götüremiyorsun organik tarım çok ideal ama trip si mücadele etmessen zarar yüzde doksan beş e varıyor.... lütfen sizden ricam tekrar yazışmayalım..
            vaktim inanın çok az saygılar sunuyorum çalışmalarınızda başarılar diliyorum..

Comment

Bir saat 7 dakikalik program gdo uzerine.Vidéos brevets sur le vivant

Comment

Dur sana bir link daha vereyim.Adamlar isin içine oyle girmislerki bosanmalarin bile altinda gdo ve benzeri dogaya olan mudahaleler olarak goruyorlar .Motivations érotiques Aslinda bu arastirma sozun bittigi yerdir.

Comment

Keske turkçe olsaydi bu programlar.Soru su insanlar kendileri sormalidir ssk neden fransa için tabiki hasta insanlarin cogalmaya basladigini ve yillik devletin vermis oldugu ekonomik yetersizligin oldugundan bahsetmektedir.Soru su yanlis hatirlamiyorsam toprak bir universite gibidir ya 80 dedi yada 800 element yasamaktadir mikonizmalardan falan bahseeti .Adam sunu soruyor neredelr simdi bunlar gdo you beslemek için atilan hormonlarin harici ne kaldi toprakta.aslinda iyice dinleyip tercume etmek gerekte 1 saatten uzun suruyor .Ama belki cuma aksami yaparim hehe http://www.ogmdangers.org/intro/vide...ternatives.htm

Comment

delimisin abi yerdoğan08 abi benim taprak çıktı oda uşaklı

Comment

Working...
                    X