fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sulama Tasarrufu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Sulama Tasarrufu

Tarımda su ve sulama tasarrufunda bulunmanın bir çok yöntemleri var ve kısmen uygulanmakta.Ben burada su tutucu ürün WESOORB u tanıtıp ve kullananlarla ve yeni kullanacaklarla tartışma başlatmak niyetindeyim.Örneğin herhengi bir fidan dikiminde,dikim çukuruna 60-70 gr civarında wesoorb uygulanıyor, normalde yeni dikilen fidanlar haftada bir bazen iki defa sulanırken WESOORB uygulanmış fidanlar 3-4 haftada bir sulanır ve WESOORB 4-5 sene etkisini sürdürür.www.wesoorb.com.tr adresinde geniş bilgi mevcuttur.Özellikle kullanıcı görüşlerini okuyunuz.Selamlar

Duran Buzkurt

www.wesoorb.com.tr
    [email protected]
    tel:02324454549
  • Fidanligi.com

Cevap: Sulama Tasarrufu

Potasyum bazlı su tutucular yeni bir şey değildir bunlar bu ülkeye gireli 10 seneyi geçti ama arazi denemelerinde ve maliyet hesaplamalarında hep lükse kaçmıştır bu yüzden kullanıması şu ana kadar asgari kaldı ve sadece bazı deneme amaçlı kullanılmıştır. Kendi yaptığım incelemelerde genelde çözünme sorunlarıyla ve aşırı toprak boşlujkları oluşumları ile karşılaşan biriryim. Hatta şu anda evimde deneme yaptığım bir üründe var. Ben bu üründen çok doğal olan ve 3 yıl etkili zeolitten daha büyük başarılar elde etmiş bir insanım. Kendiniz lütfen bu ürünü 3 sene deneyiniz bize öyle tavsiye ediniz. Bahceselde bu konuyu bilen tecrübeli insanlar var saygılarımla. Ayrıca benim kullandığımda potasyum amin bazlı bir ürün ve çözünmesi daha kolaydır saygılar sunarım.

Comment

Teşekkür ederim eleştiriniz için,bu ürün'ü seri üretim e geçmeden önce denemeleri çeşitli iklim koşullarında ve çeşitli bitkilerde denendi 2008 şubat ayında ürettik.Yurt içinde 13 fuar a birde dubayi yarım fuarına katıldık.www.wesoorb.com.tr web sitemizin kullanıcı bölümünü nü inceleyiniz. Selamlar

Comment

Teşekkür ederim eleştiriniz için,bu ürün'ü seri üretim e geçmeden önce denemeleri çeşitli iklim koşullarında ve çeşitli bitkilerde denendi 2008 şubat ayında ürettik.Yurt içinde 13 fuar a birde dubayi yarım fuarına katıldık.www.wesoorb.com.tr web sitemizin kullanıcı bölümünü nü inceleyiniz. Selamlar

Comment

wesoorb tanıtımı

Merhaba,
          Suyun kullanım alanları ve su kıtlığı, bilimden sanata, teknolojiden ekonomiye kadar her alanda kendini göstermektedir.Suya olan ihtiyaç insan yaşamının vaz geçilmezidir.Bu kaynağa o kadar bağımlıyız ki sınırlı olduğunu bazen unutabiliyoruz.Nitekim tehlike canları çalmaya başladı.Ancak çözüm için geç değil, su kaynaklarımızı ulusal olarak korumanın yanısıra bireysel olarakta su tasarrufu yöntemleriyle bu korumaya katkıda bulunabiliriz.

İşte bu yüzden işin uzmanlarıyla çalışarak, ileri teknoloji ürünü olan WESOORB'u ürettik.Tarımın her alanında, meyvecilikte, sebze üretiminde, örtü altı uygulamaları ve seralarda kullanarak, sulama , işçilik, enerji ve gübre kullanım maliyetlerinde tasarruf sağlayan WESOORB'u, ülkemiz ve dünyaya sunmanın kıvancı içindeyiz.Su tutucu-toprak düzenleyici bu ürün yerli hammadde ile Ecotech Tarım Çevre Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. tesislerinde üretilerek WESOORB markası ile tanıtım ve pazarlaması yapılmaktadır.Onun için ''GELECEĞİNİ KURUTMA WESOORB KULLAN'' diyoruz, Saygılarımla.... Duran Bozkurt

Wesoorb - Su Tutucu, Toprak Düzenleyici...

Gönderen wesoorb zaman: 04:

Comment

Working...
          X