Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Geleceğin bahçesi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Geleceğin bahçesi

Benim bildiğim kadarı ile bahçe sulamada İsrail yer altına indi.Yani tek köke su vermiye başladı.Alt patetes üst domates (Ki ben aşıladım ve muaffak oldum) Bir meyve ağaçından dört çeşit meyve alınıyor.(Numunesi mevcut ) Salonun ortasında Elma Kiraz
    Dalından koparıp yiyorsun.İlaçlı mücadele yerine böçekli mücadele.Topraklı tarım yerine topraksız tarım. Damlama borular yerine Ağlayan borular.Güneş ışıgı yerine ampul ışıkları.Toprak altı kurtlarla mücadelede ilaç yerine sarımsak.Kimyasallar güpreler yerine Ninemin oçağındaki odun külleri.En son teknoloji ile üretilen sıvı güpreler v.s. yerine Ahmet emminin tavuğunun ve ineğinin dışkısı.
    Merak ettiğim daha başka ne tip teknolojik gelişmeler var? Ben biraz meraklıyımda.
    Geleçeğin bahçesi nasıl olaçak ?

Cevap: Geleceğin bahçesi

Geleceğin bahçesini, geçmişten bilgilerle yeniden tasarlamışlar. Benim esas merakım susuz tarım.

Comment

MASSEY FERGUSON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Geleceğin bahçesini, geçmişten bilgilerle yeniden tasarlamışlar. Benim esas merakım susuz tarım.
      Sn MASSEY FERGUSON.
      Susuz tarım olurmu olmazmı onu bilemiyorum ama ?Sulamayı yarı yarıya düşüreçek kimyasal bir ilaç biliyorum.Zira 25 cm toprağın altına gömüyorsun.6 sefer suluyaçağın yeri iki seferle kurtarıyorsun.İhtiyaç duyarsan bilğilendiririm.Saygılar

Comment

geleceğin bahçesini ben kuracağım. ama açıklama için daha erken hiç kusura bakmayın dostlar
        saygılar

Comment

BiberBrokoliDere otuDomatesEnginarFasulyeIssırgsnKarpuzKavunKerevizKeten TohumuKıvırcıkKuzuoglağıLahanaMarulMısırMini domatesNaneSalatalıkSalatalıkSemiz otuSoganTereÜzerlikYabani Hardal

Bunlarda yetişen sebzeler.

Comment

Working...
          X