fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Taş Toplama Makinası Üretiyoruz

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Taş Toplama Makinası Üretiyoruz

Yüksel Tarım A.Ş. Merhabalar...Firmamızın üretmiş olduğu son sistem taş toplama makinaları için 0.332.345 00 12-27-28 numaralı telefonlardan şirketimizi arayarak bilgi alabilirsiniz..Ürünlerimiz 2 yıl servis ve yedek parça güvencesi ile garantilidir..Yüksel Tarım A.Ş.

Cevap: Taş Toplama Makinası Üretiyoruz

Taş toplama makinalarının önemi henüz kavranmadı. Ama çok güzel bir alet.Kaymakamlıkların mutlaka köylere hizmet götürme birliğinden alıp bir makina ile 4-5 köyün arazilerindeki taşların toplanılmasında kullanılabilir.Firmalar gerekli tanıtımı yaptıgı kanatinde değilim.Reklam çok önemli Yüksel Tarıma yetkililerine tavsiyem Firmalarının ve bu makinanın reklamını bu sitenin ilk sayfasına koydursunlar.

Comment

Sayın Yükseltarım sitemize hoqşgeldiniz. Bahceseli takip etmenizi tavsiye ederim. Firmaların tanıtım çalıymaları için özel bir uygulama başlatıyoruz. Yakın bir zaman içerisinde duyurusunu yapacağız. Çok uygun fiyatlara firmanızı ve faaliyetlerinizi herkese duyurabileceksiniz.

Selamlar

Comment

Ubeyd beye katılıyorum,reklam sıkıntınız var.Sizleri tebrik ediyorum çok hoş bir alet.Birde ne kadar büyüklükte taşları temizliyor,nereye depoluyor v.s ayrıntılı bilgiler verebilirdiniz.

Comment

Sn Yuksel tarım: Babam memleketde Ziraat aletleri Bayisi,şayer katalog gönderirseniz.Size yardımcı oluruz. MSN Adresim:[email protected]

Comment

İlginize teşekkür ediyorum.Ürünümüz 3cm den 30 cm ya kadar büüklükteki taşları toplayarak depolayabilmektedir. SAYGILARIMLA

Comment

Sayın Yüksel tarım tebrik ederim yav..... 3 kelime ile tüm reklam ve tanıtımı yapmışsınız(!).Demek modern pazarlama ve tanıtım böyle imiş de haberimiz yokmuş boşuna okumuşuz sizin yanınızda çırak olarak çalışsak yetecekmiş

Comment

Tabi canım ..sizin siteye dünyanın parasını verip reklam versem benden iyisi yok dimi..Bu laflarınızla karakterinizi sömürücülüğünüzü iyice belli ettiniz...Lütfen sitenizden benim kayıtlarımı silin...

Comment

Siteye reklam ver diyen yok .Yanlız bu açıklama yerine makinanızı ve firmanızı tanıtan ve acıklayan bir syfa yazı yazamazmıydınız.Okuyan kişilerin detaylı anlaması için.Çok dar düşünmüşsünüz yazık. Diger bir husus site benim değil bende sizin gibi burda yazı yazan biriyim.

Comment

Working...
                  X