fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tanışma

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: tanışma

okulun mutlaka çok faydası olacak.Ama hayal ettiğinizi bulamaz iseniz şimdiden hazırlıklı olun demek istedim.Ancak her şey sizin gayret ve azminize bağlı.Azim ettiğiniz takdirde başarılmayacak şey yoktur.Başarılar

Comment

herkese merhaba bende bu siteye yeni üye oldum seracılık ve süs bitkileri bölümünde okuyorum bu sene ikinci senem olcak inşl site üyelerinden çok şey öğrenceğime inanıyorum bilgilerimi pekiştirmek benim için çok iyi olucak site kurucularına teşekkürler...

Comment

Sizde hoş geldininiz mutlaka faydalanacağınız birilerinin bilği birikimi ve tecrubeleri olacaktır.

Comment

Parakami hoş geldin kardeş okulun nered senin yalovada ise ii olur çünkü kapasite orada çok m başka yersede yardımcı olmaya çalışırız slm ve dua ile

Comment

Sn Kardeşim 25 yıdan fazaldır arıcılkla ilgileniyorum.şu an yine bal arılarım mevcut her yıl bir kaç arkadaşla kışlatma amacıyla Mersin'e iniyoruz.Zevkli ve zahmetli iş, size önerim sn Ubeyd doğru söylemiş,kurs ve okul fazla bir şey kazandırmıyor.Tecrübeli arıcılarla çalışın.İlmi ve modern sistemleri deneyin.Şu üç şeyi kulağınız küpe edinin Taze Ana-Taze petek-iyi bakım.Arı temizliği seven hayvandır.Mutlaka hijyene uyunuz ve aşırı titiz olunuz.Zayıf 100 koloniniz olacağınıza 25 kuvvetli koloniniz olsun.Birde mümkünse yörenize uygun arı ırklarını seçiniz.Yardımcı olabilirsem ne mutlu,size başarılar dilerim.

Comment

sağolun söyledikleriniz dikkate alacağım umarım sizede danışabilirim yardıma ihtiyacım olduğunda

Comment

Sayın Tabiyatcı teşekkür ederim çok güzel özetlemişsiniz fazla söze gerek kalmamış

Comment

Working...
                X