fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkeze merhabalar ;

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Herkeze merhabalar ;

Ben ceviz yetiştiriciliğine yeni merak sarmış araştırmayı ve incelemeyi seven dededen kalma topraklara ne yapsam daha iyi olur sorusuna cevap ararken cevizin içerisinde kendini bulan bir kişiyim.kendimde 2 sene önce kapama ceviz bahçesi tesis ettim ve ar-ge için ayrıca yetişmiş ceviz ağaçlarının bulunduğu bir bahçe satın aldım. Nacizane yaptığım işi önce kendim beyenmeyi desdur edindim. şu anda amötörce yürüttüğüm faliyetlerimi zamanla ve forum gibi faydalı yardımcılarla profösyönelliğe taşımayı hedeflemekteyim.
    Muharrem can eryaprak

Cevap: Herkeze merhabalar ;

Teşekkürler Muhammer Bey, Sizinle tanışmaktan memnunuz. Bahcesel.com aracılığı ile Uzmanselde birçok konuya cevap bulacaksınız. Ayrıca Uzmansel servisimizin meyvecilik bölümü ceviz soruları başlığında Değerli akademisyen hocamız Yrd. Doç. Dr. Mehmet Sütyemez e sorularınızı yöneltip, sorunlarınıza akademik olarak cevap bulabilirsiniz.

Selamlar

Comment

Aynı iyiniyetleri bende sizin nezdinizde tüm forum üyelerine iletmek isterim.
      Saygılarımla ,
      Muharrem Can ERYAPRAK

Comment

Sn Eryaprak hoş geldiniz.Bende sizin gibi cevizi seven biriyim.ceviz'in bol olduğu yerdeyim.KIRŞEHİR en güzel ve faydalı bitkiyi bulmuşsunuz.başarılar dilerim.

Comment

Working...
        X