fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ayağı toprağa basan herkese merhaba

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Ayağı toprağa basan herkese merhaba

Denizli Tarım İl Müdürlüğünden Tekniker Olarak Çalışmakta İken 2006 Yılbaşında emekli Oldum.11 Yıl Boyunca İl Müdürlüğünde Tıbbi Ve Itri Bitkiler Konu Sorumlusu Olarak Çalıştım.
    Şimdi, Kapari Fidanı(Capari sipinosa) VE İZMİR KEKİĞİ Üretim Ve Satışı İle İlgileniyorum

Cevap: Ayağı toprağa basan herkese merhaba

Sn Kamilokyaz sitemize hoş geldiniz.Umarım tecrübe ve bilgilerinizi bizimle paylaşırsınız.Ayrıca kekik yağı üretiminiz varmı. selamlar

Comment

Kamil bey hoş geldiniz.Kekik pazarlaması konusunda bana yardımcı olabilirseniz size doğal kekik temin edebilirim.

Comment

Kamil beyin mesajı aşağıda, yanlışlıkla bana mail ile gönderilmiş.

iyi günler
        mesajımı hızlı cevapladığınız için teşekkür ederim
        kekik fidesi ve kekik tohumu üretimimiz mevcut.çeşit tamamen izmir kekiği(Origanum Unites) olup yağ üretimimiz yok.çünkü işleme tesisimiz yok selamlar

Comment

Kamil Bey; Gebere otu hakkında birçok şey atılıp tutuluyor. Bizi bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Comment

Selamün aleyküm arkadaşlar ben yeni üye oldum .Kamil Beyin bahsettiği kapari benim şehrimdede yetişiyor KARAMAN eskiden KONYA ya bağlı idi .Eğer yanlış bilmiyorsam küçük bir çalısı var bitkinin bezelyeye benzer tanecikleri yeniyor turşu olarak sattın almaya geliyorlar alıp gidiyorlardı aspirin yapımında kullanılıyormuş bu bitkiyi toplayıp yiyecek olarak kullanabilir miyiz başka nerelerde kullanılır zararı var mıdır zehirlediği söyleniyor bu yüzden toplayıp satmayıda bıraktılar köylüler bu benim köyümde yetişiyor bilgilendirirseniz memnun olurum.

Comment

Working...
            X