fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• merhaba

arkadaşlar herkese merhaba.
    İsmim Orhan Özbay 35 yaşındayım esas mesleğim hidrolik pompa imalatı ama nedendir bilmiyorum birşeyler yetiştirmek için içimde hep bir istek var bunun önüne geçemiyorum.Esas ilgilendiğim daha doğrusu öğrenmeye çalıştığım konu topraksız tarım, bu konu beni fazlasıyla heyecanlandırıyor bakalım deneyip göreceğiz herkese kolay gelsin emeği geçen ve bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkürler

Cevap: merhaba

Sayın Orhan Bey, sitemize hoşgeldiniz. Sitemizde size yardımcı olacak ve uğraşlarınızda ön fikir edinmenizi sağlayacak birçok arkadaş bulacaksınız. Umarım faydalı oluruz.

Comment

sayın selsaraç çok teşekür ederim inceliğinizden dolayı ayrıca da özür dilerim sanırım yanlışlıkla konu açmışım aslında yeni gelenler bölümünde kendimi tanıtmak istemiştim ama artık yapacak birşey yok kusura bakmayın

Comment

Marul; toprak kullanmadan üretilebiliyor. Araştırma yaparken bir üretim videosunu izlemiştim. Anladığım kadarıyla topraksız tarımın en büyük dezavantajı da su kullanım miktarının oldukça yüksek olması. Küresel ısınmanın esiri olmaya başladığımız şu yıllarda, araştırmalarınızı su isteği fazla olmayan bitkiler üzerine yapmanızı tavsiye ederim.

Comment

Tabi bu konuda uzman arkadaşları dinlemek en doğrusu.
          Saygılar...

Comment

Working...
          X