fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• merhaba

hekimhan cevizi fidanı.kurutmalık karaerik.ve bodur kayısı fidanı üretiyorum.tanışalım

bodur kaysı ve kiraz fidan arıyorum

bodur kaysı çedşitleriden elinizde hanileri mevcut,ücreti ne kadar.öncelik olarak 5 dönün kuracağım daha sonra 200 dönüme çıkaracağım.

Comment

Cevap: merhaba

nerden ardığınızı bilmiyorum.sofralık için çok güzel vitillo var.ve malatyanın kurutmalık çeşitleri.bahara verebilirim.fiyatı 9 ytl selamlar
      dönüme 65 adet dikebilirsiniz

Comment

Sn Hamit Üretim yeriniz neresi telefonunuzu ve ileti adresinizi veriniz.Ayrıca Roksana kayısı hakkında bilgi istiyorum,elinizde varmı? çöğür olarak ne kullanıyorsunuz? Bilgi verirseniz memnun oluruz.

Comment

üretim yeri malatyahekimhan [email protected] roksana iyi bir sofralık ama vitillo daha iyi.myrobolon 29 c klon anacı kullanıyorum

Comment

Comment

Cevap: bodur kaysı ve kiraz fidan arıyorum

mersin'in bozyazı ilçesin'den yazıyorum. daha deteylı bilgiye ihtiyacım var.Ağaç ortalama kaç kğ veriyor, ekonomik verime geçiş süresi.vb. gibi.bilgilendirirseni sevinirim.Teşekürler...

Comment

eger rakımınız 900 metrenin altında ise malatya çeşitleriyaramaz.5 yaşında bir ağaç 30 kğ meryve verir.vitillo çok güzel ve roksanada ama vitillo daha sert dayanıklı ve tatlı.anaç olarak hepsi klon eger istediğinizbir çeşit varsa aşılarızselam

Comment

merhaba hamit bey. ben bodur kayısıyı denizlide 10 dekar yetiştirmeyi düşünüyorum.rakım 450 mt civarı. ayrıca benim sorunum azda olsa taban suyu mevcut. hangi çeşiti önerirsiniz? ne zaman hangi aralıklarda dikebiliriz?
                  elinizde yetişmiş bahçelerle ilgili video resim varsa gönderebilirmisiniz?

Comment

denizlinin sarıgöl ilçesinde günaydın şirketine ait bir araziye dikildi fidanı ben gönderdim.malatya hacı halil oğlu çeşidiydi.meyve vermede sorun yaşar verirken uyardım 1 yaşında.arazi kıraç ve sertmiş.size önerim taban suyuna dayanıklı anaç vereyim.anaç olarak dik.sonra aşılarsın gerekirse gelir aşılarım maliyet 4 kat düşer.oralar için en iyisi vitillo ve kabaaşı.görüşelim selamlar

Comment

hamit bey anacın fiyatı nedir? ne zaman dikelim?

Comment

anaç 1.5 veya 2 ytl
                        siz denizlinin neresine dikeceksiniz

Comment

denizlinin 30 km doğusunda kocabaş beldesine dikeceğim. aşılama maliyeti nedir peki? ayrıca bu tam bodur değilmi aralara destek direği ve teli atılacak yani?

Comment

destek direği istemez.zaten kayısıda bodurlaşma oranı hangi anacı kullanırsanız kullanın azdır.bodur demekdekimaksat tac %30-40 oranında küçülür.aşı maliyeti önemli değil.misafirinizoluruz.anaçları baharadiker yazaaşılarız.siztaban suyu var veya toprak ağır demiştinizmyrobolon 29 c çokuygun.selamlar

Comment

Working...
                            X