Siteye yeni üye oldum ziraat mühendisiyim herkese merhabalar.Umarım iyi dostluklar edinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni geldim merhabalar
Collapse
X
-
Cevap: Yeni geldim merhabalar
Kamu kuruluşunda çalışıyorum.Konuşmaktan pek hoşlanmayan işine yogunlaşan,aceleci,her işin hemen bitmesini isteyen bir kişiliğim var.Tarımdaki bu sıkıntıların kaynagında Devlet yapımızdaki hukuksuzlugun baş neden olduguna inanıyorum.Adamına göre işleyen hukukdan çok çektim.Kısacası bu hukuk sisteminden nefret ediyor ve hiç güvenmiyorum
Comment
-
Konuşmaktan hoşlanmıyorum demişsiniz. Bende öyleyim.
İşte toplum olarak belki (ben de dahil) konuşma ve iletişimi etkili yapamıyor, hakkımızı çatır çatır arayamıyoruz. Asgari mutlulukta yaşıyoruz. Halbuki Hakkımızı kimseye kaptırmamak için heryolu denemeliyiz. Bunu kendi adıma yazdım. Kusura bakılmasın
Comment
-
Sayın fyavuz, Hayatın insanı bazen nerelere sürükleyeceği belli olmuyor. Ben Fakültede hocanın sorduğu soruya dahi cevap verirken kalbi yerinden çıkacak gibi olup yanımdaki arkadaşa cevabı söylettiren birisiydim. Şimdi o hallerime öyle üzülüyorum ki...
Ama şimdi bazen öğretmenlik, bazen sunuculuk yapıyor, bahceselde yöneticilik yapıyor ve birçok yeni insanlarla konuşmak zorunda kalıyoruz. Şimdi birde Sayın Ubeyd televizyon programları tertipliyor ve randevu alıyor.
Ama hala konuşmayı hala sevmiyorum. Bu biraz da yapı meselesi galiba...
Comment

Comment