fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tanışma

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• tanışma

merhaba arkadaşlar.ben de yeni katılanlardanım aranıza.sakarya üniv. bahçe ziraatı 2. sınıf öğrencisiyim.bu sene dgs ile ziraat mühendisliğine geçmek istiyorum.acaba orada okuyan arkadaşlar söyleyebilir mi çok zor mu bölümünüz??

Cevap: tanışma

Esra Hanım,ben okul okumanın zor olmadığını düşünüyorum.Ama zor olan şey şu bence.Mezun olduktan sonra yaşadığınız yerde problemi olanların size soru sormamaları.

Comment

merhaba esra hanım hoşgeldiniz benim okulumdada dikey geçişli arkadaşlar var tabi bizden daha fazla çalişmaları gerekebiliyo bazen çünkü bir dersten kaldıklarında sanırım okuldan atılıyolar tam emın degilim ama alttan ders bırakmamaları gerekiyo bu yuzden biraz sıkıntılı olabailir ama yazın bütünleme sınavında yada yaz okulunda ders vermek kolay oluyo yani
      ben öyle düşünüyorummm
      sıkı çalişirimm günlük çalışırım diyosan zor ders diye birsey yoktur basarilar

Comment

evet esra hanım aradığın şey damarlarındaki asil kanda mevcut

Comment

teşekkürler gülcan ilgilendiğin için.evet biraz zor ama imkansız değil.sanırım yapabilirim.görşmek üzere

Comment

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım

Comment

sayın birsengürsel, sitemize hoşgeldiniz. kendinizden Bahsedermesiniz? bunun için isterseniz size ait yeni bir başlık açabilirsiniz...

Comment

S.a bende siteye yeni katılanlardan sayılırım.keşan da oturuyorum. Elma ve ceviz ile ilgileniyorum. Değerli bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.iyi çalışmalar ve iyi günler dilerim.mert özbağ

Comment

Working...
                X