fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vatan Toprakları Kaderine Terkedilemez.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Vatan Toprakları Kaderine Terkedilemez.

Mustafa Kemal Atatürk'ün güzel sözlerinden ;

Vatan Toprakları Kaderine Terk edilemez vecizesi ile sizlere merhaba demek istiyorum. Bu siteye ilk defa girmekteyim.Tüm paylaşımcılara sevgiler saygılar sunuyorum. Herkese şeker tadında bir " ŞEKER BAYRAMI " geçirmeyi diliyorum.

Cevap: Vatan Toprakları Kaderine Terkedilemez.

Teşekkürler Sayın Suvermez03. Sitemize haşgeldiniz. Sitemizi kullandıkça farkımızı daha iyi anlayacağınızdan eminim.

Ben de Bayramınızı bu vesileyle tebrik ediyorum.

Saygılarımla

Comment

Hocam Ülkemizdeki " sulu tarım saha" larında neden hala arpa buğday ekilir. ya da niçin nadas bırakılır anlamakta güçlük çekiyorum.Gelecekte sizlerden öğrendiklerimi hem kendi köylülerime hem komşu ( 70 ) köye aktarma çabası içinde olacağım.Çok verimli paylaşımlar sürdüreceğime inanıyorum.Saygılarımla

Comment

Sayın suvermez03, Malesef bizde bu yanlışlıkların dile getirilip yeni alternatif ürünlere olan ilginin artırılması için çalışıyor ve üreticilerimizin ve meslektaşlarımızın ortak bir platformda birleşmeleri ve hataların giderilmesini hedefliyoruz. Sizi çok iyi anlıyorum.

Sorunlar malesef yıllardır konuşuluyor ve çözüm yolları da hemen hemen belli. Ancak iş sorunların hallolması için girişim aşamasına geçemiyor. İşte tam burada herkes birbirinden birşeyler bekliyor.

Bakınız siz eğer turfanda sebzecilikten bulunduğunuz bölgede iyi bir kazanç sağladığınızı söyleyin, bakın diğer üreticiler nasıl peşinizden gelecek. Sorun bence burda. Örnek yetiştiricilerimizin çoğalması sorunların çözümü olacaktır bence...

Comment

Hocam

Köylülerimiz için tespitleriniz çok doğru.Buna kısaca " Köylü Gözünden Akıllıdır " SÖZÜ İLE NOKTA KOYALIM.bEN 15 YILDIR SAHADA KÖYLÜ İLE HAŞIR NEŞİRİM.c-955 sILAJ MISIRINI KENDİM EKİP tARIM iL mÜDÜRLÜĞÜ OLANAKLARI İLE BİR " tarla günü " YAPARAK SERGİLEDİKTEN SONRA KÖYLERİMİZDE MISIR EKİMİNDE PATLAMA OLDUĞUNU İZLEYEN BİR ARKADAŞINIZIM.6 YIL ÖNCE SLAJ 50 KG.LIK PAKETLENMELİ DEDİĞİMDE BANA DELİ DEMİŞLERDİ.uĞRAŞTIM TAM MAKİNAYI ÜRETİME SOKACAĞIM ESNADA BİR OLUMSUZLUK İLE KARŞILAŞTIM VE YAPAMADIM.aNCAK iZMİR BÖLGESİNDE " furkan makina " Bu makinayı üretti ve satmaya devam ediyor.(bazı yazılarım büyük çıktı özür )Şu an İlçe Ziraat Odası bir tane satın aldı yöredeki mısır yetmedi bile.

Sonuç olarak ; köylünün " ORGANİZE " olamama gibi bir sorunu var.Ayrıca " SÖZLEŞMELİ TARIM " köylüler arasında heniz tartışılmıyor.

Saygılarımla.

Comment

Size katılıyorum. Araştırma yapan, yenilikleri arayan, interneti aktif kullanan ve Bahceseli takip edenler daima kazanacaklardır.

Comment

Bende Sn suvermez03 ve tüm site üyelerinin; yaklaşan Ramazan Bayramını kutluyor,Ayrıca Bin Aydan daha hayırlı olan Kadir gecesinin İslam Alemine hayırlara vesile olmasını dileyerek Kardeşimiz hoş geldiniz.

Comment

Sayın suvermez hoş geldiniz. Çiftçilerimizin en büyük sıkıntısı ürettiğini satamaması. Organizasyon yetersizliğinden kaynaklanan bu duruma çare aramak lazım. Eğer vatandaş sulu yerde ürettiği şeker pancarını satamıyorsa, mecburen satabildiği arpa ekiyor

Comment

Working...
                X