fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selam bahceselforumsel vede üyeleri

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Selam bahceselforumsel vede üyeleri

Aranıza katılmak mutlu ettı ama ben bılgı veremıyorum çünki bılgı almak amaçlı sıtenıze üye oldum.ailem ve ben doğa tabiat aşığı güzel bır bahcemız var ama yenı bır havuz yapmaya karar verdık süs havuzu yapımını ararken bu sevıyelı bilgi dagarcıgı dıyebılecegım sıtenızle tanıştım aranızda olmaktan mutluyum sevgilerımle..

Cevap: Selam bahceselforumsel vede üyeleri

bana hoş geldın ıletısı sunan arkadaşlara teşekkür borcum var sanırım bıraz becerıksız oılunca yazamadım yollayamadım özürlerımı kabul edınız lütfen

Comment

Sayın Hüzzam sitemize hoşgeldiniz. Yine bir bahçe meraklısı üyemiz Sayın Tugo (Tuğrul bey) kendi çabaları ile bir havuz yaptı ve yapım aşamalarını bizimle paylaştı. Güzel bir çalışma oldu ve fotoğraflarını yayınladı. isterseniz BAHCESELFORUMSEL - tugo linkini tıklayarak bu değerli çalışmayı inceleyebilirsiniz.
      Sitemize olan ilginizden dolayı da teşekkür ederim.

Comment

merhaba havuz bittikten sonra resimle bilgilendiriseniz birkaç öneride bulunabilir.kolaygelsin

Comment

sevgılı sahra ilgin için teşekkürler.şuanda 70 cm derınlık 240 boyvede 170 en olarak kazıldı taban çimentosu döküldü.bende tüm gelışmeleri an be an görüntüleyecegım bıtkı ekımını kendım üstlenecegım.o zamanda sızlerden yardım beklıyecegım şimdiden teşekkürler

Comment

yapmayı düşündüğün havuzun ebatları nasıl olacak

Comment

derınlığı 1 metre yaptık 240 boy vede 2m en olarak hazır yarın naylonunu serecez

Comment

Selam arkadaşlar bugüne kadar yazdıklarımla havuz konusunda epey başınızı ağrıttım ama sizlere kocaman bır teşekkür nedenmı çünki paylaşım harıka,site cok özel vede karıyerli zıraatcılarla dolu olması sıtemızın daha bır ayrıcalıklı olmasını saglamış bız dogayı sevenlerede, toprağa aşık olanlarada uygulamak kalıyor.Belkide sizlerde benımle aynı kanıdasınızdır.bundan sonra havuzu tamamlayıncada ziraatcı arkadaşlardan havuz bitkilerı hakkında bılgı alacagım ve havuzumun başında kahvemi yudumlarken bAHÇESELFORUMSEL üye ve tüm emegi gecenlerede hep minnet borcumu hatırlayıp sizlerle birlikte olacagım Nasılmı?tabiki hayallerımi bahcemle birlikte sizlerde süsleyeceksiniz.iyiki tanımışım vede sizlerle birlikte olmaktan cooook mutluyum.Ben siteyi neye benzettim biliyormusunuz?Doğaya Doğa nasılki kendini sürekli olarak yenileyen ve değiştiren.canlı vede cansız varlıkların hepsini kapsamakta Bahçeselforumselde biz üyeleri kapsayan ve tüm bilgileri paylaşıma sunan bızleri yetiştiren bılmedıklerımızı öğreten değerli bir site bu yüzden doğaya benzettım tertemiz havasını teneffüs ettim.Bizlere kucak açıp bıkmadan usanmadan bilgilendirdigin için teşekkürlerBAHÇESELFORUMSEL.sizlere sevgiler....

Comment

Sayın Hüzzam Övgü ve sevgi dolu mesajınız için teşekür ederiz. Bahceselforumsel gerçekten ilklerin sitesi olmak ve her zaman en kaliteli ve farklı servisleri ile yayın yapma ilkesiyle çalışmaktadır. Tüm ekip arkadaşlarım gerçekten herbiri tecrübeli ve bilgili meslektaşlardır. Tabiki tarım ve peyzaj alanları çok geniş olduğundan her zaman birçok konuyu bilmemiz ve doğru cevaplamamız mümkün olmuyor. Bu nedenle üyelerimizin de değerli bilgilerini ve tecrübelerini paylaşmalarını bekliyoruz. Güzel bir platform oluşturduk. Bunda de siz değerli üyelerimizin büyük katkıları oldu. Bende sizlere teşekkür ediyorum. Bizim emeğimizin karşılığı da sizlerin mutluluğu oluyor. İnsanlık için güzel bir eser oluşturmak bizlere onur veriyor. Selamlar

Comment

slm arkadaşlar bende yeni üyeyim hastalık ve zararları araştırırken bu siteye denk geldim bana yardımcı olursanız sevinirim

Comment

Working...
                    X