fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hoşbulduk arkadaşlar

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• hoşbulduk arkadaşlar

merhabalar bu site çok hoşuma gitti gerçekte bir ziraat mühendisi olarak söylemelşiyimki ihtiyaç var dı böyle bir siteye. bu yüzden kurucularına teşekkür ederim

Cevap: hoşbulduk arkadaşlar

.
    Haluk bey hoş geldiniz.Altının değerini sarraf bilirmiş.İlginize ve hüsnü-zanınıza teşekkürler.

Comment

Haluk Bey;
      Aramıza hoş geldiniz. Sizi tüm tarım gönüllüsü dostlarım adına kucaklıyorum.
      Saygılarımla.

Comment

Hoşbulduk,
        Ben elektronik mühendisiyim ama tarıma, özellikle organik tarıma özel ilgi duyuyorum. Ülkemizi kalkındırabilecek sektörlerin en önemlisi bence organik tarım. Bu konuda hep beraber araştıralım, paylaşalım, ülkemize, tarımımıza ve topraklarımıza sahip çıkalım. Avrupalı tarım araştırmacılarının raporlarına göre Ülkemiz tarım alanlarının halen % 40 ında organik tarım yapılabilir, bu oran örneğin Almanya'da sadece % 4,5. Bu oranın düşmemesi hatta daha da fazlalaşması için elele verelim. Bu sayede önce kendi insanlarımızın sağlıklı beslenmesine, aynı zamanda organik tarım ürünleri ihracatıyla da ülkemizin ve tarım emektarlarının bütçesine çok önemli katkılar sağlayabileceğimiz inancındayım.
        Bu mesajımı okuyan değerli arkadaşlardan KİLİS yöresinde hangi alternatif organik tarım ürünleri yetiştirilebilir, mesela Brokoli yetiştirilebilir mi, bilgi rica ediyorum,
        Saygılar,

Comment

Working...
        X