fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yine jojoba

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• yine jojoba

Arkadaşlar merhaba ..ben yeni üyeyim , jojoba bitkisi hakkında,zaman zaman, çevre bakanlıgının, bu bitkiyi teşvik kapsamınıa alındıgını ,belirten haberler ,çıkıyor ama ben, çevre bakanlıgı, özel agaçlandırma müd.lügüne mail gönderdim.ama bana bu konuda hiç bir çalışmalarının,olmadıgını bildirdiler.bu konuda il müdürlüklerine gönderilen,yönetmelik,hakkında somut bilgisi olan arkadaşlar varmı.varsa bilgilendirirlerse sevinirim.herkese iyi günler dilerim..

Cevap: yine jojoba

Bu konuda Grupsel de yani https://gardensel.com/tr/ sayfasında jojoba ile ilgili bir grubumuz var. Bu gruba üye olursanız hemen bu konuda paylaşıma başlayabilirsiniz. Sitemizde arama yaparsanız bu konuda da bilgilere ulaşabilirsiniz. Arama için https://gardensel.com/tr/ tıklayınız

Comment

Ahmet Bey;
      Öncelikle aramıza hoş geldiniz.
      Sayın Selsarac'ın bahsettiği gibi grupselde Stratejik Bitkiler olarak bir grubumuz var ve bu grupta Jojoba dahil ülkemizde yetiştirilmesi mümkün olan değişik bitkilerden bahsediyoruz, bilgilerimizi paylaşıyoruz. Vaktiniz olduğunda grubu ziyaret ederseniz gerekli bilgileri alabilirsiniz.

Saygılarımla

Comment

ahmet metin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Arkadaşlar merhaba ..ben yeni üyeyim , jojoba bitkisi hakkında,zaman zaman, çevre bakanlıgının, bu bitkiyi teşvik kapsamınıa alındıgını ,belirten haberler ,çıkıyor ama ben, çevre bakanlıgı, özel agaçlandırma müd.lügüne mail gönderdim.ama bana bu konuda hiç bir çalışmalarının,olmadıgını bildirdiler.bu konuda il müdürlüklerine gönderilen,yönetmelik,hakkında somut bilgisi olan arkadaşlar varmı.varsa bilgilendirirlerse sevinirim.herkese iyi günler dilerim..
        sevgili ahmet bey
        sanırım sorulması gereken en doğru sorulardan birini sormuşsunuz ama gerçek anlamda cevap almakta zorlanacağıızı düşünüyorum bu konuda bu hafta ve önümüzdeki hafta resmi kanallardan bazı çalışmalarım olacak deneyimlerimi ve tüm sonuçlarını burdaki arkadaşlarla birebir paylaşacağım sanıırım bu bilgi eksikliğini ve kirliliğini önleyecek olanlar yine bizleriz
        saygılarımla

Comment

değerli arkadaşlar
          antalya ve çevresinde jojoba üretimi yapan yapmak isteyen arkadaşlarla tanışmak isterim belki sorunlarımıza çözüm üretmek ticari bir potansiyel oluşturmak için ortak bir platform oluşturabiliriz
          saygılar

Comment

Hepinize iyi günler ben yeni üzenizim

Ege bölgesinde JOJOBA üretimi üzerine bir çalışma yapmaktayız.
            Araştırma yapar iken sizin irtibat adresinizi İnternet üzerinde 2009
            yılında yazılmış olan bir yazıda rastladık. Konu ile hali hazırda
            ilgilenmeniz sürmekte ise elinizde bulunan argüman- tohum-fide vd.
            konular hakkında irtibat kurmanızı rica ederim.

Alper GÜRGEN

İrtibat:

Gsm: 0 533 5577466
            E-Mail : [email protected].

Comment

Working...
            X