fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeşilseverler e merhaba

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Yeşilseverler e merhaba

Foruma yeni üye oldum umarım üye olduğuma değer. ilgilendiğim ilk kunu topraksız tarım konusu. fakat herşey ticarete döküldüğü için gerekli bilgileri alamadım. Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum. ş.mdiden teşekkürler.

Cevap: Yeşilseverler e merhaba

Hoş geldiniz sevgili mmetinkarakaş, Topraksız tarım konusu ülkemiz için uzun yıllardır bilinen ancak yeni yeni uygulamaya konulan bir konu bu nedenle içerik olarak bulsanız bile uygulamasını yapan kişi olarak bulmak gerçekten zor. Bu nedenle buralarda olun hep beraber bildikleirmizi ve öğrendiklerimizi aynı zamanda terübelerimizi paylaşalım.

Comment

aramıza hosgeldiniz, öncelikle bu konudaki görüş ve bilğilerinizi yazarsanız uzman arkadaslar eksik kalan konuları tamamlayacaklardır. selamlar

Comment

Sayın mmetinkarakaş, sitemize hoşgeldiniz. Ancak karamsar mesajınız beni olumsuz etkiledi. Selahattin beyin dediği gibi bilgiye ulaşmanın ve paylaşmanın yolu forum sitelerinden geçer. Bedava bilgi elde etmek en kolay şekilde buradan olur. sitede aktif olursanız bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız muhakkak bu konuda ilgilenenler ve bilgili olanlarla karşılaşacaksınız. Bu sitede bilgi yok der ve bir daha uğramazsanız ve bildiklerinizi paylaşmazsanız diğer insanlardan bir farkınız kalmayacak ve bu site bu konuda başkalarından bir bilgi gelene kadar bu şekilde gidecektir.

Elimizde olan ve yayınlama izni aldığımız birçok içerik ve yayını sitemizden yayınlamaktayız. Ancak topraksız tarım konusunda doyurucu bilgiler malesef sitemizde yok. Bu konuda üyelerimizin desteğini ve ilgisini beklemekteyiz.

Sadece topraksız tarım konusunda ilgilenerek sitemize üye olmuş olabilirsiniz ancak başka konularda da sitemizden istifade edeceğiniz muhakkaktır. Bu konuda size garanti verebilirim. çünkü herkes burada....

Comment

Working...
        X