fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

!!! Aranıza mimar sızmış !!!

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• !!! Aranıza mimar sızmış !!!

herkese selam
    aranıza 10 dakika önce katıldım. mimarım. y lisans tezimi hazırlamak için araştırma yapıyordum. sitenizi gördüm. yardımınız olur diye düşünerek kayıt yaptım. tez konum yıldız sarayının şehzade köşkleri avlusu peyzajının dönemsel analizi ve restorasyon önerisi. oldukça korunmuş bir bölge olmasından dolayı burayı seçtik. doğru analiz yapabilmem için yardımlarınızı bekliyorum. sonuçta tarihi bir belge ortaya çıkacağı ve de doğru restorasyon önerisi verebilmek adına duyarlı kişiler mutlaka cevap vereceklerdir. değil mi?

Cevap: !!! Aranıza mimar sızmış !!!

Hayalimdeki mesleklerden birisi mimarlık, hoş geldiniz. Elimizden geleni yaparız nereden başlıyoruz?

Comment

sayın çizimci, sitemize hoşgeldiniz. Bu çok özel bir konu. Öncelikle Yıldız sarayı yönetimi ve bahçe mühendisleriyle görüşmeniz yerinde olacaktır. Gidip görüştünüz mü? bence ilk işiniz bu olmalı. Topladığınız bilgileri bizimle görüşüp doğru kararlar çıkması için görüş alabilirsiniz. Başarılar dilerim.

Comment

Yıldız sarayı Ağaçlarına bakan arkadaş haftaya geliyor şu an bayram tatli için melemeketine gitti .Geldiğinde size detaylı bilgi aktarması için yardımcı olunacaktır.Selamlar

Comment

Bir mimar için peyzaj konusunuda içine alan bir tez hazırlamak doğru bir tespit açısından uzman yardımı gerektirecektir.İşe başlamadan önce bunu gözönünde bulundurmanız işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.
          Hem akademik olarak hem de pratikte yardımcı olmaya hazırız.
          Tekrar aramıza hoşgeldiniz...
          saygılarımla.

Comment

öncelikle ilginize teşekkür ederim. çalışmam sırasında uzman yardımına ihtiyacım olacağının farkındayım. bu nedenle stenize üye oldum. ayrıca üniversitelerin orman fakültelerindeki öğretim üyeleri ile de iletişime geçmeye çalışıyorum. yıldız sarayı yetkilileri ile görüşüyorum. henüz şale köşkü bahçesini gezebildim. önümüzdeki hafta yıldız bahçeyi de görme şansım olacak. bahsi geçen arkadaşın tatilden dönemesini de dört gözle bekliyorum.
            konu genelden özele doğru; tarihi bahçeler, yıldız sarayı tarihçesi, şehzade köşkleri avlusu analizi ve restorasyon önerisi ardından saray bahçeleri restorasyonları ile ilgili öneriler şeklinde sıralanacak. bu konular dahilindeki her türlü bilgi ve öneriye açığım.

Comment

Working...
            X