fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ziraatci ve Veteriner işbirliği

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Ziraatci ve Veteriner işbirliği

Hedefiniz ne olursa olsun, insanlık için faydalı ve yararlı işler yapmak, erdem ve ahlak ile çalışmak , birlik beraberliğin anlamını ego dan arınarak farketmiş olmak ve günüzmüz çağında daha büyük faydalar sağlamak için bir döngü yaratmak gerekliliğini farketmiş iseniz benimle irtibata geçin lütfen.
    Ziraat ve Veterinerlik eğitimi almış idealist arkadaşlarla, uzun soluklu dayanışmaya içinde proje yapmaktır düşüncem.
    Ben kendi sistemimle, mesleğimde başardığımı düşünüyor ve bu sistemi diğer meslek alanlarında hayata geçirmeyi düşünüyorum...

Kendisine faydası olmayanın başkasına faydası, başkasına faydası olmayanın huzuru olmaz.
    Sevgi ve dostlukla...
    Erdem

Cevap: Ziraatci ve Veteriner işbirliği

Sayın Mergen mesleğini ve yeşili seven,tarıma gönül verenlerin sitesi olan bahcesele hoş geldiniz.Sizinle irtibata geçilmesini ve beraber çalışma, yeni projeler üretme niyetinizi yazarak, arzularınızı belirtmişsiniz.Ancak çalışma alanınızı,nerde ve ne projesi olduğunu açıklamamışsınız.Biraz idealarınız bence havada kalmış.Daha detaylı açıklama olursa daha iyi olur.

Comment

Sayın mergen, Sitemize hoşgeldiniz.

Biz ekip olarak her türlü fikir ve projeye açığız ve yukarıda bahsettiğiniz erdemlerden hepimizin payı vardır. Görüşleriniz eğer çok özelse özel mesaj yazabilirsiniz. eğer toplumu ilgilendiren ve açık projelerse buradan yazışabiliriz. Selamlar

Comment

Sevgili MERGEN arakadışımız;
        Aramıza hoşgeldiniz. Dayanışma güzel bir kavramdır. Benim de hayvanlarım vardır. Bu nedenle insanlara kızdığımda " hayvan " kelimesini kullanmam. Siz de bu meslaği yaptığınıza göre DAYANIŞMAMIZ için profil bölümünde Türkiye! mizin neresindesiniz vs vs yazinki dayanışalım.Sevgi ve selam.......EFE-CAN

Comment

Working...
        X