fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

seracılık

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• seracılık

manisa alaşehirden aranıza katılıyorum bağcılıkla uğraşıyorum ek gelir olarak sera kurmak istiyorum bu konuda deneyimli arkadaşlardan bilgi edinmek istiyorum

Cevap: seracılık

Bülent bey hoş geldiniz.Kurmak istediğiniz sera nın özelliklerinin neler olması nı istiyorsunuz.Ne yetiştirmek ve cam,naylon sera kaç m2 vb gibi isteklerinizi detaylı yazarsanız size yardımcı oluruz Selamlar.

Comment

önce ilginiz için teşekkür ederim bir dekar sera kurmak istiyorum tabi ilk etata bunun içerisinde domates ve sebze yetiştirmek istiyorum buranın kış şartları genelde 10 derece civarında ve çok ılıman geçiyor bu seranın içerisinde yetiştirmek istediğim mahsüllerin rekoltesini ve kalitesini nasıl yüksek tutabilirim ve bir dekar naylon örtülüseranın bana maliyeti ne olur.

Comment

Bülent Bey. Size basit u şeklinde demirlerle yapılmış bir dekar naylon sera 4-5 bin ytl arası bir maliyet çıkar. Dediğiniz gibi kışın 10 c altına düşmez ise fazla ısıtma sıkıntısı çıkmaz. Maliyet düşer. İyi verim almanın birinci kuralı İyi bir tohumla işe başlamalısınız. Gerekli ısı ve ışık mutlaka olmalı. Toprağınızın yapısı ve besin elementlerinde unutmayınız

Comment

ben seranın yapımını ocak sonuna doğru tamamlarım fidan depme işini ne zaman yapmalıyım birde kış aylarında seranın sıcaklığı kaç derecenin altına düşmemeli. teşekkür ederim

Comment

Kaş'ta seracılık tarihi ile ilgili metin arıyorum. bununla ilgili bilgisi olan?

Comment

YAVUZ TARIM ANAHTAR TESLİM SERA İMALATI VE MONTAJI
              2365472020
              2365473030
              5399848181

Comment

Working...
              X