fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ceviz Fidanı Dikmek

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Ceviz Fidanı Dikmek

Merhabalar,

Son 1 aydır ceviz fidanı dikmek istiyorum,fakat ne arazi bulabildim ne de nasıl yapılacağını biliyorum, Yardımcı olabilirmisiniz.

Cevap: Ceviz Fidanı Dikmek

Bence hayal etmesi bile güzel.

Comment

Sayın Sare, Sitemize hoşgeldiniz.

Siz araziyi bulun. Biz size Bahceselforumsel ekibi ve üyeleri olarak hertürlü teknik destek için burada olacağız.

Comment

hocam ben araziyi buldum ama Ubeyd Beyin dediği gibi hayal etmesi güzel deyip dikime geçemedim hala
        Yalova Altınovada 50 dönüm çok yamaç bir arazim var buraya dozer sokup tesviye yapacağım tarlayı hazineden aldık hiç ekim yapılmamış bugüne kadar ,su sorunu yok toprak ve su tahlili yaptıracağım ancak çeşit konusunda kafam karıştı Hocam
        1.Chandler ve Maraş18 mi Kaman5 mi pedro mu tavsiye edersiniz ?
        2.devlet desteğinin 2009 da 120 tl/dekar olduğunu seneye de 90tl/ dekara düşeceğini duydum ne derece doğrudur?
        3.En hayati sorum budur Hocam herkes ceviz dikiyor 10 sene sonra halimiz nice olur fındıkçılar gibi yollara dökülmeyelim sonra .

Comment

erkan_bey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          hocam ben araziyi buldum ama Ubeyd Beyin dediği gibi hayal etmesi güzel deyip dikime geçemedim hala
          Yalova Altınovada 50 dönüm çok yamaç bir arazim var buraya dozer sokup tesviye yapacağım tarlayı hazineden aldık hiç ekim yapılmamış bugüne kadar ,su sorunu yok toprak ve su tahlili yaptıracağım ancak çeşit konusunda kafam karıştı Hocam
          1.Chandler ve Maraş18 mi Kaman5 mi pedro mu tavsiye edersiniz ?
          2.devlet desteğinin 2009 da 120 tl/dekar olduğunu seneye de 90tl/ dekara düşeceğini duydum ne derece doğrudur?
          3.En hayati sorum budur Hocam herkes ceviz dikiyor 10 sene sonra halimiz nice olur fındıkçılar gibi yollara dökülmeyelim sonra .
          araziniz çok geniş chander dikin

arzinizi teraslama yapın (kademeli)verimli, tabakayı öldürmeyin

ceviz in faydaları daha yeni yeni anlaşılıyor ceviz dünyda şu ana kadar talebin 100/1 kariılanmış deyil
          ve ülkemiz cevizi kullandığımızın haala yarısnı ithaal ediyor

Comment

sertifikalı ceviz fidanı desteği 31 aralık 2009 a kadar 200 tl dir.05357788107 her cins ceviz fidanı ve daha fazla bilgi için her zaman bu numaradan arayabilirsiniz

Comment

İyi günler arkadaşlar.Ben Kocaeli/Karamürsel yada Yalova/Altınova havarisinde 20 dönüm ceviz bahçesi kurmak istiyorum.Bunu daha öncede forumun bazı sayfalarında dile getirmiştim.Diyelimki ben araziyi aldım,toprak analizini neye göre yaptıracağım.Ya ceviz için uygun olmazsa.Boşuna yatırım yapmış olucam,cevizde dikemicem.Onun için almadan öncemi tüm testleri yaptırmalıyım?Eğer öyleyse masrafı nekadadar olur.*Birde kafamda bi soru işareti daha var.Ben 20 dönüm araziye,en fazla nekadar vermeliyimki mantıklı olsun,güzel para kazanayım.Yani toprağa bağladığım o para ne aralarda olmalı?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim herkese iyi çalışmalar...

Comment

idris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                araziniz çok geniş chander dikin

arzinizi teraslama yapın (kademeli)verimli, tabakayı öldürmeyin

ceviz in faydaları daha yeni yeni anlaşılıyor ceviz dünyda şu ana kadar talebin 100/1 kariılanmış deyil
                ve ülkemiz cevizi kullandığımızın haala yarısnı ithaal ediyor
                ben sana katılmıyorum ceviz talebinin dünyada 100/1 karşılanma oranına

Comment

sayın alican77 ceviz fidanı her bölgeye ayrı cins ekilmesi gerekir.birde ceviz fidanı her bölgede yetişir.toprak seçmez.siz fidanları üreticiden alıp ekerseniz maliyetiniz azalır.05357788107 bu numaradan her türlü bilgiyi ve adrese teslim fidanları alabilirsiniz.herzaman arayabilirsiniz.

Comment

merhaba; ben 2 yaşında mm111 arapkızı elma bahçesi diktim.Dikim mesafesi 4e5metredir. Araya gransmith türü elma diksem mesafe 2ye 5 olsa sizce nasıl olur yardımcı olablir misiniz? Şimdiden teşekkürler...

Comment

1 ve 2 yaşındaki ceviz fidanının boyu kaç cm dir bilgisi olan varmı.

Comment

1-1,5 metre arasında değişir.Kalınlığı 3 cm. ye varabilir.Saygılar

Comment

yaşam fidancılık ceviz fidanında marka olmaya devam ediyor. her yıl üretim kapasitesini artırarak yurtdışına satışlarına başlamıştır. romanya ve bulgaristana çok sayıda ceviz fidanı ihraç etmiştir. özellikle ukrayna pazarı çalışmalrında son aşamaya gelinip önümüzdeki günlerde ihracaatımız olacaktır. yaşam fidancılık bandırmada çok sayıda ceviz fidanı üretip ülkemizin boş arazilerini değerlendirmak isteyen şahıs ve firmalara pazarlamaktadır. ceviz fidanı almadan önce önce kök yapısı daha sonra fidanın çapı kalınlığı son olarakta hangi bölgeye hangi cins ceviz fidanı ekilmesi gerektiğini araştırın. şebin-bilecik-kaman-1-yalova1-3-4-chandler-pedro-franguette fernor cinsi yerli ve yabancı ceviz fidanlarımız bulunmaktadır. sertifikalı aşılı ceviz ve badem almak için şu numaralardan ulaşabilirsiniz 05306689647-05364610426-05324601448

www. yabancicevizfidani. com

www. yerlicevizfidani. com

Comment

yaşam fidancılık ceviz fidanında marka olmaya devam ediyor. her yıl üretim kapasitesini artırarak yurtdışına satışlarına başlamıştır. romanya ve bulgaristana çok sayıda ceviz fidanı ihraç etmiştir. özellikle ukrayna pazarı çalışmalrında son aşamaya gelinip önümüzdeki günlerde ihracaatımız olacaktır. yaşam fidancılık bandırmada çok sayıda ceviz fidanı üretip ülkemizin boş arazilerini değerlendirmak isteyen şahıs ve firmalara pazarlamaktadır. ceviz fidanı almadan önce önce kök yapısı daha sonra fidanın çapı kalınlığı son olarakta hangi bölgeye hangi cins ceviz fidanı ekilmesi gerektiğini araştırın. şebin-bilecik-kaman-1-yalova1-3-4-chandler-pedro-franguette fernor cinsi yerli ve yabancı ceviz fidanlarımız bulunmaktadır. sertifikalı aşılı ceviz ve badem almak için şu numaralardan ulaşabilirsiniz 05306689647-05364610426-05324601448

www. yabancicevizfidani. com

www. yerlicevizfidani. com

Comment

selamın aleyküm dostlarım......bende AMASYA bölgesinde ceviz dikmek istiyorum...ilk etapda denemek amacıyla 10 dönüm ceviz bahcesi tanzim etmek istiyorum...genelde bu ceviz sitelerine baktıgımda fidan bulmak problem olmuyoır fakat teknik destek verecek ve bu konuda bizleri bilgilendirecek...ne zaman nasıl bakım yapılacak konularında devamlı iletişim içerisinde olabilecegim bir fidan satıcısıyla irtibata gecmek istiyorum...eger bu işim tutarsa fidanı 10 dönümde yetiştirebilirsem yaklaşık 100 dönüme kadar bahce tanzim etmek istiyorum...tarlam sulu tarıma elverişli fakat salma sulama yapmak zorundayım..nedeni ise elektrik..eger damlama sulama yapacaksam nasıl bir teknik izlemeliyim...bu ve buna benzer konuları görüşmek ve bilgi alabilecegim bir fidanlık varsa memnun olurum..son olarak BURSA da yapılan tarım fuarına da katıldım fakat cevizcilik üzerine fidan satmak üzerine acılan standlar gördüm...ben önce alt yapısını ögrenmek istiyorum...

Comment

Working...
                              X