fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Merhaba.

Henüz üye oldum. İnternette bu gibi sitelerin var oluşu çok güzel. Siteniz emek ister, özveri ister. Fakat güzel bir ideal uğruna toplanmış olan sizler el ele vererek faydalı olan bu siteyi güzel bir konuma taşımışsınız. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
    Güzel ve yararlı bilgilerinizden faydalanmak, katkım olursa faydalı olmak isterim.

Cevap: Merhaba.

Cumhur bey hoş geldiniz.Sizleride aramızda görmek ve bilgi paylaşım yolunda yanımızda olmanızı temeni ederiz.

Comment

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Cumhur bey hoş geldiniz.Sizleride aramızda görmek ve bilgi paylaşım yolunda yanımızda olmanızı temeni ederiz.
      Sayın ubeyd. Teşekkür ederim. Esas amacım sizlerin engin tecrübelerinizden faydalanmak. Tabiki, faydalı olabileceğime inanırsam yazmak isterim.
      Saygılarımla.

Comment

Sayın Cumhur Bey Bahcesel ailesine hoş geldiniz. Aradığınızı burada bulacağınız kanaatindeyim. Bu sitenin hazırlanışında emeği gecen herkese teşekkürler.

Comment

Cumhur Bey Sitemize hoşgeldiniz. Acaba mesleğinizden ve tecrübelerinizden bahsedermisiniz?

Comment

manolya50 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sayın Cumhur Bey Bahcesel ailesine hoş geldiniz. Aradığınızı burada bulacağınız kanaatindeyim. Bu sitenin hazırlanışında emeği gecen herkese teşekkürler.
            Sayın Monalya. Teşekkür ederim.. Sitenin adından içeriği belli oluyor. Burada çok bilgi edineceğime eminim. Siteye gönül verenler ve bizlere bilgileri ile fayda sağlayacak tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Bir yazı okumuştum.

sende bir elma var.
            Bene bir elma var.
            Sen bana bir elma versen
            Ben sana bir elma versem.

Sene bir elma olur
            BENDE BİR ELMA OLUR.

Bene bir bilgi var.
            Sende bir bilgi var.
            Sen bana bir bilgi versen
            ben sana bir bilgi versem.

Bende iki bilgi olur
            sene iki bilgi olur.

Saygılarla.

Comment

Sayın Cumhur Tonba hoşgeldiniz...Sizi burada görmek çok menuniyet verici..Saygılar sunuyorum...

Comment

hüseyin ovak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sayın Cumhur Tonba hoşgeldiniz...Sizi burada görmek çok menuniyet verici..Saygılar sunuyorum...
                Hüseyin Bey. Çok teşekkür ederim. İsminizi ezberlemiştik. Sizi gördüğüme sevindim. Yabancılık çekmiyeceğim. Luzumsuz yerlerde dolaşmaktansa, bu güzel ve faydalı sitelerde gezmek çok iyi oluyor.
                Saygılarımla.

Comment

Working...
                X