fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba ben İlhan

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Merhaba ben İlhan

Merhaba, ben ilhan karavancı doğa dostu gezginciyim topraksız tarım ilgimi çekti İstanbulda ve şimdilik seyirci olarak burdayım.

Cevap: Merhaba ben İlhan

Sitemize hoşgeldiniz.

Topraksız tarımla ilgili bilgi paylaşımlarını sitemizden bulabilirsiniz.

Comment

ilhan1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Merhaba, ben ilhan karavancı doğa dostu gezginciyim topraksız tarım ilgimi çekti İstanbulda ve şimdilik seyirci olarak burdayım.
      Merhaba hoşgeldiniz. Bende doğa dostuyum ama topraksız bir Tarım düşünemiyorum. Bu yüzden Topraksız Tarım hiç mi hiç ilgimi çekmiyor..

Comment

Sayın fsimsek, Hiç topraksız tarımla yetiştirilmiş bir domates yediniz mi? hiç böyle bir topraksız sera gördünüz gezdiniz mi? Geleceğin sera sistemleri bence topraksız seralar olacaktır. ancak öyle görünüyor ki siz seracılığı dahi doğal görmüyorsunuzdur. Bu yazdıklarımı önemsemeyin.

Comment

selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sayın fsimsek, Hiç topraksız tarımla yetiştirilmiş bir domates yediniz mi? hiç böyle bir topraksız sera gördünüz gezdiniz mi? Geleceğin sera sistemleri bence topraksız seralar olacaktır. ancak öyle görünüyor ki siz seracılığı dahi doğal görmüyorsunuzdur. Bu yazdıklarımı önemsemeyin.

Olurmu kesinlikle önemsiyorum. Bir domates yiyoruz ama, inanın topraklımı, topraksızmı bilmiyorum. Topraksız olduğunu nasıl anlayabilirim bana öğretirmisiniz? Saygılarımla..

Comment

Eğer salkım şeklindeyse ve organik diye satılan pahalı bir domates satın alıyorsanız kış mevsiminde biliniz ki o büyük bir ihtimalle topraksız domatestir.

Comment

Eğer salkım şeklindeyse ve organik diye satılan pahalı bir domates satın alıyorsanız kış mevsiminde biliniz ki o büyük bir ihtimalle topraksız domatestir.
              Çok Teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiden dolayı. Peki diyelimki bu bilgi ile topraksız olduğunu anladık. Organik olduğunu nereden anlayacağız. Saygılarımla..

Comment

Organik olduğunu ancak belgesine bakarak anlayabilirsiniz. Pazarcının yada manavın organik demesine bakmamalı ve belgesini sormalıdır. Çünkü organik tarım belgeli tarımdır.

Comment

Organik olduğunu ancak belgesine bakarak anlayabilirsiniz. Pazarcının yada manavın organik demesine bakmamalı ve belgesini sormalıdır. Çünkü organik tarım belgeli tarımdır.

Peki, Organik diye satıyor, ben belgesini görmek istedim ve göremedim, bu durumda ne yapmalıyım? Nereye şikayet edebilirim?

Comment

Zabıta gelinceye kadar çoktan etiket kalkmış olur.

Comment

Zabıta gelinceye kadar çoktan etiket kalkmış olur.
                      Asıl etiket olmayınca Zabıta işlem yapmazmı? Bu arada kafanızı ağrıtmıyorum inşaallah Sarac bey..

Comment

Working...
                      X