Merhaba, ben ilhan karavancı doğa dostu gezginciyim topraksız tarım ilgimi çekti İstanbulda ve şimdilik seyirci olarak burdayım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba ben İlhan
Collapse
X
-
Cevap: Merhaba ben İlhan
Merhaba hoşgeldiniz. Bende doğa dostuyum ama topraksız bir Tarım düşünemiyorum. Bu yüzden Topraksız Tarım hiç mi hiç ilgimi çekmiyor..ilhan1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhaba, ben ilhan karavancı doğa dostu gezginciyim topraksız tarım ilgimi çekti İstanbulda ve şimdilik seyirci olarak burdayım.
Comment
-
Sayın fsimsek, Hiç topraksız tarımla yetiştirilmiş bir domates yediniz mi? hiç böyle bir topraksız sera gördünüz gezdiniz mi? Geleceğin sera sistemleri bence topraksız seralar olacaktır. ancak öyle görünüyor ki siz seracılığı dahi doğal görmüyorsunuzdur. Bu yazdıklarımı önemsemeyin.
Comment
-
selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın fsimsek, Hiç topraksız tarımla yetiştirilmiş bir domates yediniz mi? hiç böyle bir topraksız sera gördünüz gezdiniz mi? Geleceğin sera sistemleri bence topraksız seralar olacaktır. ancak öyle görünüyor ki siz seracılığı dahi doğal görmüyorsunuzdur. Bu yazdıklarımı önemsemeyin.
Olurmu kesinlikle önemsiyorum. Bir domates yiyoruz ama, inanın topraklımı, topraksızmı bilmiyorum. Topraksız olduğunu nasıl anlayabilirim bana öğretirmisiniz? Saygılarımla..
Comment
-
Çok Teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiden dolayı. Peki diyelimki bu bilgi ile topraksız olduğunu anladık. Organik olduğunu nereden anlayacağız. Saygılarımla..selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEğer salkım şeklindeyse ve organik diye satılan pahalı bir domates satın alıyorsanız kış mevsiminde biliniz ki o büyük bir ihtimalle topraksız domatestir.
Comment
-
selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOrganik olduğunu ancak belgesine bakarak anlayabilirsiniz. Pazarcının yada manavın organik demesine bakmamalı ve belgesini sormalıdır. Çünkü organik tarım belgeli tarımdır.
Peki, Organik diye satıyor, ben belgesini görmek istedim ve göremedim, bu durumda ne yapmalıyım? Nereye şikayet edebilirim?
Comment
-
Asıl etiket olmayınca Zabıta işlem yapmazmı? Bu arada kafanızı ağrıtmıyorum inşaallah Sarac bey..selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZabıta gelinceye kadar çoktan etiket kalkmış olur.
Comment

Comment