fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Güneş enerjisi ile kurutma ve havalandırma

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Güneş enerjisi ile kurutma ve havalandırma

Çiftliklerin, meyve-sebze hallerinin ısıtılmasında, tarımsal ürünlerin kurutulmasında, sürekli taze hava gereksinimi olan yapılarda, sanayi tesislerinin ısıtılmasında, depolamada nem probleminini gideren, %80 enerji tasarrufuyla çalışan, ortam ısısını dış havaya göre 41 dereceye kadar arttırabilen, 0-4 senede kendini amorte eden Kanada'dan getirdiğimiz güneş enerji sistemini kuruyorum.

Siteyi gıda kurutma ile ilgili arama yaparken buldum ve sadece uğranıp geçilecek bir yer olmadığını gördüm.

Hoş sohbetler ve bilgi aktarımı dileklerimle.

Cevap: Güneş enerjisi ile kurutma ve havalandırma

Sayın terazi, sitemize hoşgeldiniz.

Güneş enerjisi ile kurutma ve havalandırma konusunda geniş bilgiler ve ürün tanıtımını BLOGSEL servisimizde yapabilirseniz memnun oluruz.

Comment

Cevap: Güneş enerjisi ile kurutma ve havalandırma

terazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Çiftliklerin, meyve-sebze hallerinin ısıtılmasında, tarımsal ürünlerin kurutulmasında, sürekli taze hava gereksinimi olan yapılarda, sanayi tesislerinin ısıtılmasında, depolamada nem probleminini gideren, %80 enerji tasarrufuyla çalışan, ortam ısısını dış havaya göre 41 dereceye kadar arttırabilen, 0-4 senede kendini amorte eden Kanada'dan getirdiğimiz güneş enerji sistemini kuruyorum.

Siteyi gıda kurutma ile ilgili arama yaparken buldum ve sadece uğranıp geçilecek bir yer olmadığını gördüm.

Hoş sohbetler ve bilgi aktarımı dileklerimle.
      GÜNEŞ ENERJİSİNİ GÖREBİLİRMİYİM

Comment

Working...
      X