Ben Seyfettin Summak. Ceviz ve ceviz fidanı yetiştiriyorum. Tecrübe alışverişi için buradayım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Selamlar
Collapse
X
-
Cevap: Selamlar
'ssummak'' Kardeş, aramıza hoş geldiniz.
Bende, kendi çapında ve mutavazi ceviz bahçesi olan, 23 Dönümle 13 yıldır uğraşan (daha doğrusu yetiştirmeye çalışan) KIRŞEHİR'li bir üreticiyim.
Sizin; nerede, kaç yıldır ve ne kadar ceviz ağacınız var (Mahsuru yoksa).
Tanişmak ve bahçeni görmek isterdim.
Mahsüliniz bereketli ve saglığınız yerinde olması dileğiyle................SAYGILARIMLA...
Comment
-
cevizci 40 abi sizinle acilen tanışmam şart!!! sizin gibi bu işte 13 yıldır pişmiş usta üstat olmuş biriyle mutlaka tanışmalıyım ben yolun başındayım kapama olarak ilk bu yıl ceviz bahçesi yaptık. ve bu yeni bahçede yanlış yapmak istemiyorum mail adresim [email protected] size yeni tesis ettiğimiz bahçenin resimlerini de gönderebilirim sayın abim tabiatçı ile de bir süredir görüşüyoruz sizle de tanışmak isterim selamlar
Comment
-
Öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim.
Uzun bir süredir foruma uğrama fırsatım olmadı.
Bizim bahçemiz ve fidanlığımız Manisanın Salihli ilçesi Hacıhıdır Köyünde 600 dönüm bir arazi üzerine kurulu şu an 7000 ceviz ağacı var tamamlandığında 9000 olacak.
Bunun yanı sıra fidan üreticilerinden yediğim kazıklardan dolayı ben fidancılığın yalan söyleyemeden doğru çeşit üretilerek yapılabileceğini ispat etmek için fıdancılığa başladım.
Bu iş için İstanbuldan okul müdürlüğünü bıraktım geldim her gün sabah 8:00 akşam 17:00 bahçedeyim.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Selam ve sevgilerimle
Comment
-
Aleyküm Selam messin Gardaş.
Benimde meil adresim [email protected] Buyur tanışalım. Yardımım olursa, bi işe yaradıgımdan dolayı sevinecegim.
Comment

Comment