fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba arkadaşlar

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• merhaba arkadaşlar

arkadaşlar merhaba... ben aranıza yeni katıldım . çiçekleri severim ,amöterce ,kısıtlı imkanlarla ,gözüme ve gönlüme güzel gelen çiçeklerle ,uğraşmayı severim fazlada bir bilgim yok. okuyarak, sizleri takip ederek, bir şeyler yapmaya çalışacağım . umarım paylaşımlarımız samimi ve sevecen bir ortamda gerçekleşir tüm arkadaşlarıma saygılar sevgiler ...

Cevap: merhaba arkadaşlar

Hoşgeldiniz, sayın hkemalh. Bahceselde paylaşımların, önce insan eksenli olduğunu fark edeceksiniz.

Comment

hkemalh fevkalade bir sitedesiniz. Hoşgeldiniz

Comment

biomer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        hkemalh fevkalade bir sitedesiniz. Hoşgeldiniz
        teşekkürler

Comment

ebrar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Hoşgeldiniz, sayın hkemalh. Bahceselde paylaşımların, önce insan eksenli olduğunu fark edeceksiniz.
          mesajıma verdiğiniz cevabı geç gördüğüm için önce özür dilerim arkadaşım. haklısınız zaten bende öyle olduğunu düşündüğüm için bahçesele üye oldum ilgine teşekkür ederim .saygılar .

Comment

herkese merhaba.. burası bayağı kalabalık galiba, çok hoş.. ben ara ara bakıyordum merak ettiğim ve ilgilendiğim çiçeklere. ama artık üye olmam gerekiyormuş. oldum ve buradayım. umarım benim gibi kafayı çiçeklere takanlarla(!) iyi diyaloglar kurarım) iyi günleeerr...

Comment

Sayın bilgen, hoşgeldiniz. Evet, burası üye olunmaya değer bir site.

Comment

Working...
              X