fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fidanlık Kurmak İstiyorum

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Fidanlık Kurmak İstiyorum

bende yeni katildim.ve ben fidanlik kurmak istiyorum
    ama elma kiraz vs;ama bunu tohumdan mi uretsem yksa daha farkli yardimci olursaniz sevnirim sevgilerle

Cevap: fidanlik kurmak istiyorum

Merhaba Ayşegül Hanım
    Öncelikle bahçesele hoş geldiniz. Çeşitli Meyvelerden oluşan bir bahçe kurma niyetinizi belirtmişsiniz. Arazinizin miktarı, yeri ve birazda topografik yapısından bahsederseniz sizlere yardımcı olan birileri çıkacaktır. Tohumdan üretmek size çok zaman kaybettirir. Piyasada 2-3 yaşlarında gayet de makul fiyata fidanlar var onları alır dikerseniz daha güzel olur. Şimdiden ürününüz bol kazancınız bereketli olsun.

Comment

merhabalar;
      fidanlığı kendin bahce kurmak için mi,yoksa fidan yetiştirip satmak için mi yapmayı düşünü yorsun?
      eğer kendin bahce yapacaksan klon anaçlardan yap daha çabuk getiri sağlar ama ilk aşamada daha maliyetlidir.yok ben satacam diyorsan hepsinden yapabilirsin.hem çeşitin çok olur hemde çekirdekten yetişenler çok ucuz.

Comment

iyi günler ben çetin bahçe ziraati öğrencisiyim peysaj ve fidancılık işi yapmak istiorum hem üretim hem satış fidanlığı kurmak istiyoruum we bunu yapıcak bu işten anlayan abilerde bulduum iş deneyimleri bi fidanlıkta 12 13 yıldır çalışıolar we her ağaçın dilinden anlıyolar ama ürettiğimi satamama gbi bi korkum war bunun için nnasıl bi fikir werirsiniz kurmalı mııyım yoksa bu sevdadan waz mı geçmeliyim babam çiftçilik yapıyor zeytin bahçlerimzde war yaklaşık 1000 dönüme yakın arazimiz war ama benm fidanlık alanım 5 6 dönüm gbi küçük bi yer olucak satış yapabilirsem 50 dönüme kkdr alana ekip dikim yapabilirim alanın bi önemi yok yni

Comment

klavyende v harfi yok herhalde.

Comment

takıldınız sdce bi v harfimi

Comment

takıldnz sdce bi v harfi mi

Comment

Gerek meyve fidanı gerekse süs bitkisi üretimi"ben fidanlık kurmak istitorum bana yardımcı olurmusunuz" ile olmaz. Forum sitelerinden yazışmakla da olmaz. Bu konuda ciddi araştırma yapmak gerek. Biraz ayakkabı eskitilmeli. Sonra gidip bizzat üreticilerin yanında staj yapmalı. Sonra fidan maliyetleri pahalı olur ağlarsınız. Benden söylemesi. Size kolay gelsin

Comment

bişeyler öğreneyim die üye oldm çok yararlı bi site kurmuşsunuz yönetici W harfine takıo diğeri destek deil köstek mesajı atıo üstün yardımlarınız içn çk tşkkrler üyeğimi iptal eder misin EDİTÖR

Comment

Yolun açık olsun alıngan çocuk

Comment

Sayın Çetin alak sen eğer basit şeylere alınganlık yapan bir insan olarak piyasada ürün üretip satmak istiyorsan bence hiiiiç çıkma piyasaya sen önce bu konuda kendini geliştir ben sana bir nlp ci olarak yardım edebilirim.
                      Şimdi gelelim asıl meseleye kardeş: Ben 24 yıldır bu işle uğraşan insanlarla bir aradayım hala bana ben bitkinin dilinden anlarım diyen yok demekki senin adamlar hiç bir şey bilmiyor öğreniyorlar yolun başındalar.
                      Sana tavsiyem
                      Ben biliyorum diyen insanlarla kolay kolay yola çıkma yolda kalırsın. Çünkü senin daha iyi bilmen ve onları yönlendirmen lazım eğer yönlendiremessen seni parmağında oynatırlar.
                      Editöre söylediğinle ilgili olarak:
                      Biz bahcesel ekibi olarak kimseye set koymadık ve hep yardımcı olduk bu siteye senin gibi çok gelenler oldu çok ta gidenler biz 1 milyon üye peşinde değiliz. Bize öğrenmek ve paylaşmak isteyen insanlar gerekli saygılar sunarım.

Comment

ceviz yetiştirmek istiyorum ne tavsiye edersiniz

Comment

SELAM ben bahce kuracagim 25donumluk yaylada elmaligim var elmadan bir sey ogrenemiyorum 1300 1400 rakamda varolan bitkiler gur yani bogutlenin hami kusburnunun hami erik ceyiz kiraz elma olan yer ben 3sey uzerinde dusunuyorum I kusburnu 2ahududu 3bogurlen tercigim cakup meyva vereni birde geliri yuksek olani beni aydinlatirsaniz sevinirim birde fidani nerde bulurum

Comment

çetin alak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            bişeyler öğreneyim die üye oldm çok yararlı bi site kurmuşsunuz yönetici W harfine takıo diğeri destek deil köstek mesajı atıo üstün yardımlarınız içn çk tşkkrler üyeğimi iptal eder misin EDİTÖR

Benim de üyeliğimi iptal edebilirsiniz.

Comment

Cevap: Fidanlık Kurmak İstiyorum

Sn Yakup ÜNAL ve Çetin ALAK Güzel TÜRKÇE'mizde bir söz vardır."DOST ACI SÖYLER".Burada kimseye kırılacak ifadeler kullanılmadı.Ancak;Herkesin Hür iradesi vardır ve buna saygı duyarız.

Comment

Working...
                              X