fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba arkadaşlar.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• merhaba arkadaşlar.

Finans sektöründe görev yapmama rağmen tarıma ilgi duymaktayım.
    Tıbbi ve aromatik bitkileri ve sebzeyi kurutacak tesis kurmayı düşünmekteyim.
    Değerli birimlerini paylaşmayı düşünen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılarımla,
    İbrahim Özdemir
    maıl : [email protected]
    mns : [email protected]

Cevap: merhaba arkadaşlar.

Hoşgeldiniz sayın i.özdemir, Sitemizden fazlası ile istifade edeceğinizi umuyorum.

Comment

merhaba arkadaşlar ben ev hanımıyım balkonda sepze yetiştiriyorum beş yıl önce epilepsi ile tanıştım ve hayatıma bir çok yasaklar oldu doktorum saglıgım acısından bu yasaklara uymam gerektigini söyledi ve bende uymak zorunda idim iki oglum var onlar için beynimi yormamam gerekti onnların bana ihtiyacı var ben de ballkonda sepzeye başladım böylelik beynim yorulmuyordu onlarla meşgul oluyordum şu an ilaç kullanmıyorum ve kendimi çok iyi hissetiyorum doktorum tedavimi bıraktı saglıgımı sepzelere borçluyum

Comment

Hoşgeldiniz sayın leylaerparlar. Atlattığınız hastalığınız için de, afiyetler diliyorum. Burada kendinizi daha iyi hissedeceğinize inanıyorum.
        İyi paylaşımlar...

Comment

Öncelikle geçmiş oldunuz, hoşgeldiniz.

Comment

ilginize teşekkür ederim hoşbulduk.

Comment

bende bu siteye yeni üye oldum size sağlıklı günler diliyorum. Çok düzeyli bir forum olmuş emeği gecenlerin eline sağlık

Comment

Working...
              X