slm arkadaşlar valla yeni yeni çiftçi olmaya karar verdim internetten bilgi toplamaya çalışırken bu siteyi buldum umarım güzel bir arkadaşlık ortamı kurabiliriz saygılarımla herkese tşk
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
YENİ ÜYEYİM SLM HERKESE
Collapse
X
-
Cevap: YENİ ÜYEYİM SLM HERKESE
abi benim kitabımda en büyük silah bilgidir:?? yapacağım işte en başta bilgi sahibi olmalıyımki başarıyı yakalıyabileyim:? şimdi yeni merak sardım bu işlere hem çocukluktan beridir var olan bitki sevgimin sonucu hemde kazançlı bir uğraşı olabileceği kanısında olduğumdan bu işlere merak sardım:? tabi kısmet nedir bilinmez :?
mersinde yaşıyorum 32 yaşındayım son bir kaç yıldır bu işler kafama yatmaya başladı:? neden olmasın ben neden yapamıyayım diye düşündüm:? tabi bilgi sahibi olmak okumaktan ve araştırmaktan geçer diye düşündüğümden internet üzerinden bilgi toplamaya veya yapacağım işi tanımaya çalışıyorum diyim::? ama yapacam bu işi niyetimde şimdi kayısı olarak düşünmekteyim ama kesin belli değil kayısı, papaz eriği yada elma olabilir:?? saygılar tşk
Comment
-
Cevap: YENİ ÜYEYİM SLM HERKESE
Sayın Turankaradağ, başarılar dilerim. Doğru zamanda, doğru yatırımı doğru sektöre yatırmak çok önemlidir. Çok iyi hesap ederek bu işe başlayabilirsiniz. Ancak Bilgisiz ve hızla girilen işlerin sonu genellikle hüsran olur. Size tavsiyem tarım il yada ilçe müdürlüklerini sık sık ziyaret ediniz ve bölgenizde olan biten yetişen bitkileri araştırınız. Bodur meyvecilik düşünürseniz Danışmanlarımızdan Hacı murat berksoy mersindedir. Kendisinden de Bodur Meyvecilik Soru ve cevapları - BAHCESELFORUM linkinden sorularınıza cevap alabilir hatta hemşeri olduğunuz için özel görüşebilirsiniz. Saygılar...
Comment

)
Comment