fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selamlar

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Selamlar

Adım Halil Baş
    Bilecik/Bozüyükte Ziraat Müh. olarak çalışıyorum. Küçük çapta meyve fidanı yetiştiriciliği ile de ilgileniyorum. yaklaşık 10 000 fidan. özellikle fidancılık olmak üzere her türlü zirai konuda bilgi paylaşımı yapabilmek için siteye üye oldum. Herşeyden önce bu sitede emeği olan herkese teşekkür ederim. Şimdiden Hoşbulduk.

Cevap: selamlar

Bende bu forumda yeniyim. Aramıza hoşgeldiniz. Bodur meyvelerde türüne göre sizin tavsiye ettiğiniz aralık kaç metredir.

Comment

arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz

Comment

halilbas52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Adım Halil Baş
        Bilecik/Bozüyükte Ziraat Müh. olarak çalışıyorum. Küçük çapta meyve fidanı yetiştiriciliği ile de ilgileniyorum. yaklaşık 10 000 fidan. özellikle fidancılık olmak üzere her türlü zirai konuda bilgi paylaşımı yapabilmek için siteye üye oldum. Herşeyden önce bu sitede emeği olan herkese teşekkür ederim. Şimdiden Hoşbulduk.
        selam ben canakkaleden suleyman bılgılerınızden yaralanmaktan kıvac duyarım her turlu meyvacılığı yaparım kıvı muz ve mandalına turlerı harıcı

Comment

makinacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Bende bu forumda yeniyim. Aramıza hoşgeldiniz. Bodur meyvelerde türüne göre sizin tavsiye ettiğiniz aralık kaç metredir.
          meyva cınsıne gore deyısır sevtalıde 3.5 veya 4de 5 dıkım yapılıyor elmadada oyle

Comment

hoş geldiniz..

Comment

hosbuldum cok tesekkur ederim

peki elinde ne cins seftali cinsleri

bana yolarsan sevınırım bızım burada genelde bu ısı yapan yuzde 95 dır

Comment

Working...
              X