fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Merhaba

herkese selamlar adım ece kırklareliliyim süt isletmesi kurdum aynı zamanda bununla ilgili bi programda ögrenciyim kredi desteklemelerinde son duruma bakmak icin googledaydm ki sitenizi gördüm üye oldum acılan konular ve cevaplar gercekten cok acıklayıcı bilgilerinizden yararlanmak icin burdayım smdiden cok tesekkürler ...

ECE PABUÇÇU

Cevap: merhaba

Sitemize hoşgeldiniz, Bilgi ve tecrübelerinizden istifade etmek isteriz.

Comment

hoşbulduk inşallah zamanla edindigim tecrübelerimi ve bilgilerimi paylaşırım daha cok yeniyim 19 yasındayım bende sizin tecrülerinizden faydalanmak isterim iyi akşamlar

Comment

Tabiki biz buradayız ve bahcesel.com inşallah yıllarca sizin gibi meslektaşlarımızın en birinci kaynak ve bilgi paylaşım sitesi olacaktır.

Comment

teşekkürler

Comment

ece hanım merhaba.Aramıza hoşgeldiniz.Süt işletmesi kurduğunuzu söylediniz.Bu işletmenin kapasitesi ne kadar?Ayrıca sütü burda işliyormusunuz yani mandıramı kurdunuz?

Comment

şimdilik 100 başlık bi işletme ama henüz kurulum aşamasında çok az işi kaldı sagım hane dogumhane ve revir tamamlanacak o yüzden henüz net bi bilgi veremeyecegim mandıra düsünüyorum ayrıca soguk zincirle cig süt pazarlamayı .Allah kısmet ederse ilerleyen zamanda size buradan bilgi veririm iyi akşamlar

Comment

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza peyzaj uygulama süs bitkileri öğrencisiyim. google den bitki araştırması yaparken farkettım ve hemen üye oldum...

Comment

Hoşgeldiniz, sayın muscari.

Comment

teşekkür ederim

Comment

ece hanım merhaba.Süt işeltmenizi kendi öz sermayenizle mi kuruyorsunuz yoksa bir proje dahilinde mi kuruluyor.Yani AB projesi veya SODES projesi kapsamında mı?

Comment

İşletme tamamen kendi sermayemizle yapıldı.

Comment

Cevap: Merhaba

ece hanım bana sananen keçisinin ahır projesi var mı? ahır yaptıracam da

Comment

Working...
                          X