fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

badem ağaç kakan

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• badem ağaç kakan

arkadaşlar anladığım kadarıyla badem bizim yöre olan gaziantep kilis için tam yeri
    yalnız bir sorumun var çağala döneminde ağaçkakanlar çok fazla içini boşaltıyorlar bunu cevize de yapıyorlar bir önlemi varmı eğer bu sorunu çözersem 20 dönümlük tarlamı badem ekeceğim

Cevap: badem ağaç kakan

kuş kaçırıcı linkindeki ürünü denemenizi tavsiye ederim.

Comment

Aderon 400 SL Aderon 400 SL Anocron 40 SC Aritofos 40 SC Atacron 400 SL Azakron 40 SC Azodrin 40 WSC Azodrin 40 WSC Canakron 40 SL Crotan 40 SC Çukron 40 SC Hekron 40 SC Hukron 40 SC Korfos 40 SC Megatron Monacron 40 SC Monofos Novadrın 40 SC Nuvacron 40 SL Nuvacron 40 SL Pappion 40 SC Polacron Tarnoron 40 SC
      Bunlarmonocrotophos
      etken maddeli ilaçlardır.
      Biz bunları egede asma, elma ceviz gibi kuş ve arıların sevdiği meyvelere olgunlaşma dönemine yakın, yani kuş ve arıların dikkatini çektiği dönemlerde bu bitkilere yapraktan uygularız.
      Bu sayede meyveler arı ve kuşlardan korunur.
      Her hangi bri zirai ilaç bayiinden temin edebilirsiniz.

Comment

Sayın baranbayram, Farklı bir mücadele yönteminden bahsetmişsiniz. Acaba bunun teknik talimatlarda yeri var mı? yoksa tecrübelerinizden yola çıkarak mı tavsiye ediyorsunuz? Eğer bilmediğimiz farklı bir yöntemse gerçekten ilgimi çekti. Bu ilaçların kuş kaçırma yöntemi olarak kullanıldığını ilk defa okuyorum. Saygılarımla

Comment

selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sayın baranbayram, Farklı bir mücadele yönteminden bahsetmişsiniz. Acaba bunun teknik talimatlarda yeri var mı? yoksa tecrübelerinizden yola çıkarak mı tavsiye ediyorsunuz? Eğer bilmediğimiz farklı bir yöntemse gerçekten ilgimi çekti. Bu ilaçların kuş kaçırma yöntemi olarak kullanıldığını ilk defa okuyorum. Saygılarımla
          Teknik talimatta bunun yeri yok.
          Gerek dozaj ki burda bahsetmedim, gerekse etken madde tecrübedir.

Hatta bununla ilgili komik bir olay bile yaşadık 10 yıl evvel

Yalnız kesin sonuçtur.

Comment

sn baranbayram damlama botularımıza zarar veren ağaçkakan bizi bezdirdi eğer bahsettiğiniz etken meddeler konusunda daha açıklayıcı bilgi verirseniz çok sevinirim

Comment

Arkadaşlar yukardaki ilaçların hepsi zehir...,zehir!!!.sistemik tesirli vede canlı ve çevre sağlığı için zararlı.Başkaca yöntemler denenmesinde yarar görüyorum.Evet bağlara,ağaçlara ve diğer yerlere bu ilaçlardan sıkılması,yada asılmasında başta kuşlar olmak üzere;arı ve diğer böcekler zarar vermez ancakkk;eskaza yerseniz???,yada rüzgarla yada bilmeyerek bu bitkilere bu ilaçlar geçerse...Ayrıca bunlardan bazıl arıda yasaklı.

Comment

Working...
              X