fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

karpuz kabuğu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• karpuz kabuğu

karpuz kabuğu ile ilgili bi çalışmam var. en fazla kabuk hangi cins karpuzdadır ve temin etme şansımız nedir. bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?

Cevap: karpuz kabuğu

en fazla kabuk miktarını nasıl tespit edeceksiniz? birim adet başına ağırlık olarak mı? yoksa iç ağırlığına oranla mı?

Comment

konuyla ilgili, bilimsel değil ama karpuz imalatı ve satışı yapanlarla yaptığım görüşmelerde bir karpuz cinsinin olduğunu, bu cins karpuzun çok kalın kabuğu olduğunu öğrendim. böyle bi karpuz cinsi yetiştiriciliği yapılıyosa şayet benim bu imalatı yapanlarla irtibata geçmem lazım. karpuzun içi işime yaramıyor zaten. beni igilendiren sadece kabuğu. bahsettiğim karpuzların hasat döneminden sonra tarlada kaldığını dahi söyleyenler var. böylesi bir cins varsa bunun üretimini dahi yapabilirim. yoksa şayet kabuk temin edebileceğim yolların ne olduğunu araştırıyorum. bu doğrultuda temin ederken muhtemelen karpuzun tamamına bi değer biçilecektir. sadece kabuğunu satalım içi bize kalsın gibi bi teklif söz konusu olamaz diye düşünüyorum.

Comment

Merhabalar
        Kabuğu çok kalın olan Destan F1 DENEN bir çeşit var onu deneyebilirsiniz. Kabuk temin etmeniz zor.Ancak çok tüketimi yapılan yerleri bulmanız lazım.Okul-Askeriye-oteller vb gibi.

Comment

bu bilgiye ulaşmam çok iyi oldu. çok teşekkür ederim. bu cinsin üretimi için gereken iklimsel şartların ne olduğu hakkında bilginiz varmı?

Comment

Destan F1 Tohumunu bulabileceğiniz adres ve telefonu özel mesajınıza yazıyorum.Yetiştirme teknik ve iklim isteğini verdiğim telefondan öğrenebilirsiniz.

Comment

Working...
            X