selam aleyküm arkadaşlar ben bu siteyi google amcada gezerken buldum hoşuma gitti birazda mesleğimle ilgili gördüm ve aranıza katıldım güzel paylaşımlar olması dileği ile
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Selamlaşma
Collapse
X
-
Cevap: selamlaşma
domatesçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAleyküm selam hoş geldiniz.hoşbulduk teşekkür ederim
Comment
-
ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterA S Hoş geldiniz.Bilgi ve birikimlerinzle desteklerinizi bekliyoruz.hoşbulduk teşekkür ederim inşaAllah birbirimize yardımlarımız dokunur
Comment
-
Bahçesel yönetici ve üyelerine merhaba,
Tamamen farklı bir meslek sahibi olmama rağmen yeşile, bahçeye çok meraklı biri olmam nedeniyle kendi bahçem olmamasına rağmen çevremdeki bahçelerdeki sorunlara çare düşünürken internet ortamında Sizinle tanıştım. Beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
"Bitki-Toprak insanın küçük bir emeğine karşılık, sayısız nimetini-bereketini sunmaktadır. Kaprisi yoktur."
Comment
-
Sn gunesgibiol: hoş geldiniz,her insan ayrı bir değer,apayrı bir güzelliktir.Güzelliğiniz daim olsun diyerek selamlar....Öncelikle ne işle meşgulsunuz,karınca ve kararınca elbetde sitemize faydanız dokunabilir.Hiç olmasa bile üyeliğiniz ve bilgi almanızda yeterli bence.İnşallah sizinde bahçeniz olur.Enazından evinizin bir köşesinde saksıda çiçeğiniz,yada balkonunuzda bitki yetiştirebilirsiniz.Başarılar dieğimle,sağlık ve afiyet dileğimle....
Comment

Comment