fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Merhabalar

Merhabalar Ben Kadir Elektronik mühendisiyim. Özel bir şirkette çalışıyorum. Hobi olarak ziraatle ilgileniyorum. Emekli olduğumda çiftçilik yapmak en büyük hayalim. Elektronikteki bilgi ve tecrübemi ziraat alanında kullanmak istiyorum.
    Forumdaki herkese saygılarımı sunarım.

Cevap: Merhabalar

Sn Morcali Hoş geldiniz.Gezmiş olduğum tarım fuarlarında bazı elektirik ve Elektronik ci kardeşlerimizin yapmış oldukları buluşlarlam Tarıma ve üretime çok güzel katkılarını gördüm.İnşallah sizde o katagoride olursunuz.Acizane olarak size önerim;Emekliliği beklemeyin ve İmkanlarınız ölçüsünde önce toprak alınız,daha sonra fidandı vs derken müsait zamanlarda bir şeyler oluşturarak toprakla uğraşmanın hazzını alınız.yetiştireceğiniz ürünlerden tatmak,kendi bahçenizde oturup yakınlarınızla piknik yapmak,daha sonra bir ağacın gövdesine sırtınızı verip,bir bardakta çay yudumlamanın keyfini alınız.başarılar dilerim,selam ve dua ile...

Comment

Hoş geldiniz. Toprakla uğraşmak ve tabiatla iç içe olmamın inanılmaz bir zevk ve hazı vardır.Bence de beklemeyin bir yerden başlayın.Bahcesel her zaman yanınızda olacaktır.

Comment

Tavsiye ve temennileriniz için teşekkür ederim.

Comment

Working...
        X